Dit is de reden waarom Cardano een explosieve groei doormaakt

De afgelopen twee maanden hebben een spectaculaire toename in activiteit op het Cardano-netwerk laten zien. Met maar liefst vier miljoen uitgevoerde transacties in deze korte periode, blijkt wel hoeveel interesse en betrokkenheid er is in dit bloeiende netwerk.

Groei van het ecosysteem en technische doorbraken

Volgens recente data van IOHK, het bedrijf achter Cardano, heeft het platform een flinke uitbreiding van zijn ecosysteem gezien. Alleen al in de laatste twee maanden van het jaar zijn er acht nieuwe initiatieven gelanceerd, met daarnaast nog zeventien projecten die momenteel worden ontwikkeld. Dit brengt het totaal op 157 reeds gelanceerde projecten, met nog eens 1.320 projecten die in de startblokken staan. De groei wordt verder onderstreept door de toevoeging van 13.109 nieuwe token beleidsregels en de creatie van 480.000 nieuwe tokens binnen het netwerk.

Versterking Infrastructuur en ontwikkelingen in bestuur

De infrastructuur van Cardano wordt continu verbeterd, met optimalisaties en de toevoeging van nieuwe functionaliteiten. Belangrijke updates zoals de integerToByteString en byteStringToInteger bewerkingen, die deel zullen uitmaken van de Plutus V3 update na de Conway-upgrade, tonen de vooruitgang van het platform.

Daarnaast krijgt de Voltaire-fase, die focust op gedecentraliseerd bestuur, steeds meer vorm. Project Catalyst, een initiatief voor gemeenschapsfinanciering binnen Cardano, is ondertussen overgegaan naar een nieuwe fase met het begin van de stemming voor Fund11.

Tot slot

Deze recente vooruitgang binnen Cardano laat zien dat het platform niet alleen groeit in omvang, maar ook een steeds rijker en geavanceerder aanbod van projecten biedt. Met de nadruk op technologische innovatie en betrokkenheid van de gemeenschap positioneert Cardano zich als een prominente speler in de toekomst van de blockchain-technologie en de wereld van digitale valuta.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin conference organizer to raise $15M for Trump campaign: Report

The reported fundraiser will come after the Republican National Convention, in which delegates are expected to nominate Donald Trump as the party’s presidential candidate.

Price analysis 7/15: SPX, DXY, BTC, ETH, BNB, SOL, XRP, TON, DOGE, ADA

Bitcoin and altcoin traders set their sight on new all-time highs now that BTC price is back above $63,000.

BlackRock’s Larry Fink says he was wrong, calls Bitcoin digital gold

BlackRock, the world's biggest hedge fund, currently has $10.6 trillion in assets under management and the largest Bitcoin investment fund.

BTC price demands $63K flip as BlackRock CEO calls Bitcoin ‘legitimate’

BTC price gains from the weekend hold firm as Larry Fink confirms that he is no longer a Bitcoin "skeptic."

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo