Dit de reden voor de recente 4,586% sprong van XRP

XRP, een zwaargewicht in het rijk van digitale activa, maakte de afgelopen dagen een periode van intense volatiliteit door. Er werd een voelbare spanning verspreid in de markt, aangezien de munt, de handelaren en enthousiastelingen de afgelopen dagen voornamelijk rode cijfers te zien kregen.

Liquidaties en speculatie over de toekomst van XRP

Ondanks het niet overschrijden van het cruciale dynamische steun niveau, zoals consistent benadrukt in eerdere analyses door U.Today, kreeg XRP een flinke klap en registreerde bijna 3% daling in zijn waardering. Deze plotselinge neergang veroorzaakte een kettingreactie, resulterend in de automatische liquidatie van een aanzienlijk aantal XRP-posities van handelaren.

Verbazingwekkende liquidatiecijfers

Volgens data van CoinGlass heeft alleen al de afgelopen 24 uur een verbazingwekkende $1,08 miljoen aan liquidaties gezien in XRP-handel. Wat bijzonder opvalt, is dat $1,06 miljoen van dit totaal longposities vertegenwoordigt – optimistische weddenschappen op de groei van de token. Dit markeert een verbazingwekkende stijging van 4,586% in vergelijking met de liquidaties van shortposities in dollars.

XRP op de liquidatielijst

Te midden van deze financiële onrust heeft XRP een opmerkelijke positie veiliggesteld op de lijst van geliquideerde activa, enkel achter crypto-reuzen zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Solana (SOL) en Chainlink (LINK).

Toekomstige perspectieven voor XRP

Terwijl het stof neerdaalt, blijft de cruciale vraag: wat houdt de toekomst in voor de prijs van XRP? De recente sluiting van de wekelijkse kaars onder het belangrijke ondersteuningsniveau geeft een bearish signaal, waarbij analisten en enthousiastelingen zich afvragen over de mogelijke koers.

Voorzichtigheid noodzakelijk voor positief perspectief

Om een positief perspectief te behouden, is voorzichtigheid geboden. De recente liquidatiedata onderstreept het belang van het minimaliseren van risico’s en het vermijden van hoge hefboomwerking, waarbij wordt benadrukt dat dergelijke strategieën mogelijk niet geschikt zijn om de volatiele stormen binnen de cryptomarkt te doorstaan.

All Dutch and English crypto news!

BAYC co-creator Greg Solana takes up reins as Yuga Labs CEO

Solano said he wants to prioritize the utility of Bored Ape Yacht Club NFTs and recreate a space for the “magic and crazy shit” that...

Sam Bankman-Fried is back in court, waives conflict of interest for lawyers

Lawyers Marc Mukasey and Torrey Young will represent the former FTX CEO through his sentencing on March 28, while Christian Everdell and Mark Cohen are...

Polygon and StarkWare unveil Circle STARKs to streamline Zk Proofs

Polygon Labs and StarkWare collaborate on Circle STARKs for ZK rollups. Circle STARKs promise faster, cheaper transactions for layer-2 networks. The joint effort signifies a commitment to...

Lido adds support for 1inch as withdrawal aggregator

Lido has announced support for 1inch as a withdrawals aggregator. 1inch will allow ETH stakes to skip the withdrawal queues with instant swaps between staked Ether...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo