Deze miljonair geeft iedereen die gevaccineerd is gratis bitcoin

Elke Australiër die volledig is ingeënt tegen Covid-19, kan voor 5 Australische dollar aan bitcoin krijgen. Dat komt neer op ongeveer 3,05 euro. Nu de hamvraag: Wie bekostigt dit allemaal? Fred Schebesta is de CEO van Finder.com en miljonair.

Manier om bij te dragen

Toen hij het plan deze week op de radio in Sydney aankondigde, zei de self-made miljonair dat hij op zoek was naar een manier om bij te dragen aan de vaccinatie-inspanningen en dacht dat dit een manier zou kunnen zijn om te helpen.

This is how we want to help the world get back to normal. Starting with Australia

Get vaxxed baby and get your #bitcoin baby!https://t.co/a5JbnRgWG1@findercomau @KIIS1065 @kyleandjackieo #covid19 #vaccinations #australia pic.twitter.com/ZoHuJpwSuk

— Fred Schebesta (@Schebesta) August 17, 2021

Via de app aanvragen

Iedereen die al twee doses van het beschikbare vaccin heeft gekregen, of een keer heeft gekregen, is welkom om de Bitcoin-beloning aan te vragen door de Finder.com-app te downloaden en een bewijs van vaccinatie te overleggen.

Finder.com is een vergelijkingssite die gidsen en informatie biedt over een reeks producten en diensten. Het biedt sectoranalyses in Australië en internationaal. Een van zijn recente onderzoeken onthulde dat Zuidoost-Aziatische landen voorop lopen op het gebied van crypto-adoptie. Een ander onderzoek toonde aan dat de genderkloof in crypto-investeringen in Australië kleiner wordt. Laten we maar zeggen dat zijn ene onderzoek beter is dan het andere.

100 miljoen dollar

Als alle meer dan 20 miljoen mensen in Australië die in aanmerking komen voor het vaccin zich aanmelden, zou Schebesta meer dan 100 miljoen Australische dollar (61 miljoen euro) moeten betalen. Hij zegt dat dit een bedrag is dat hij graag betaalt.

‘Word gevaxineerd, schat, en krijg ook je Bitcoin, schat!’ schatert Schebesta op de radio.

De snelheid van de uitrol van het vaccin is een knelpunt geweest in Australië, aangezien minder dan 30 procent van de bevolking ouder dan 16 jaar schijnt volledig gevaccineerd te zijn. Problemen met de toeleveringsketen en slechte communicatie tussen de federale overheid en de staten en territoria zijn de oorzaak van de slechte acceptatie. Daarnaast zijn er net als op de rest van de wereld, mensen die twijfelen of weigeren om het vaccin te nemen. Schebesta hoopt die twijfelaars over de streep te trekken.

The post Deze miljonair geeft iedereen die gevaccineerd is gratis bitcoin appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Home miners may benefit from NiceHash, Marathon Digital collaboration

The new NiceHash firmware will combine the advantages of two products.

Mining execs establish organization to influence US crypto voters

A board member of the Bitcoin Voter Project described the group as nonpartisan and planned to take a different approach than initiatives like Stand With...

Crypto Biz: Riot Platforms and Bitfarms dispute escalates

This week’s Crypto Biz explores the corporate battle between Riot Platforms and Bitfarms, Tether’s $1 billion budget for startups, Ripple Labs’ new custodian deal, and...

Former Binance CEO ‘CZ’ owns 64% of BNB circulating supply — Report

Forbes estimates Zhao's net worth at a staggering $61 billion—ranking the former CEO as the world's 24th richest person.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo