Deze bitcoin correctie is bijna voorbij

Bendik Norheim Schei, is van mening dat de huidige bitcoin correctie van korte duur zal zijn, hij is hoofd onderzoek bij onderzoeksbureau Arcane Crypto.

This correction is unsustainable. #bitcoin

Too much money flowing into this industry.

Will be short-lived.

— Bendik Norheim Schei (@bendikschei) July 22, 2021

Daling nog goed mogelijk

Concurrent Santiment lijkt tot een andere conclusie te komen, hoewel ze een stijging niet uitsluiten. In een nieuw rapport van Santiment, staat dat bitcoin zomaar eens kan dalen naar 24 duizend dollar. Enige uitzondering, is als de bitcoin koers boven de grens van 32 duizend dollar uit kan komen, is de kans groot dat de daling voorbij is.

Volgens de gegevens van Santiment is de koers van 32.000 dollar erg belangrijk om vast te houden, want als bitcoin eronder breekt, ligt de weg open naar 24 duizend dollar. Maar als BTC erin slaagt dit gebied vast te houden, krijgt het een kans om hoger te breken.

Is it time for #Bitcoin to provide a welcome relief bounce to patient #hodlers? Our latest insight covers the uptick in hopeful speculators that emerged following Elon Musk, Jack Dorsey, & Cathie Wood speaking about $BTC, & analysis of many key metrics. https://t.co/RvFgaugCjY pic.twitter.com/ZOe5gVZHyz

— Santiment (@santimentfeed) July 22, 2021

‘Tot nu toe zweeft BTC nog steeds boven de 32.000 USD en vermijdt de munt het goblin-territorium. Zolang het dat doet, hebben we misschien een kans om omhoog te duwen met de volgende stop: het doorbreken van die weerstandstrendlijn.’

Optimisme is terug

Volgens de Santiment-tweet zijn tijdens en na de B-Word online conferentie, waaraan Cathie Wood, Elon Musk en Jack Dorsey deelnamen, veel handelaren optimistisch.  Musk zei dat hij persoonlijk Bitcoin bezit (evenals Ethereum en Dogecoin), hij bevestigde dat Tesla en SpaceX ook BTC bezitten en dat niemand hun Bitcoin gaat verkopen.

Accepteert Tesla weer bitcoin?

Wat ze ook bespraken, was hoeveel groener het Bitcoin-mining netwerk sinds mei is geworden en Musk gaat ervan uit dat Tesla in de nabije toekomst waarschijnlijk de grootste cryptocurrency als betaling voor zijn auto’s weer zou accepteren.

Toch lijkt Santiment te geloven dat de kansen op een verdere stijging van de bitcoin koers klein zijn. Ze zeggen dat handelaren vooral shorts openen, het dagelijkse aantal BTC-adressen blijft dalen, het Bitcoin-aanbod op beurzen plotseling piekte na een grote daling onlangs.

Terug naar het citaat van Bendik Norheim Schei, hij denkt dat het onmogelijk is dat bitcoin verder terug zal vallen. De belangrijkste reden hiervoor is volgens zijn tweet dat er grote hoeveelheden geld naar de crypto-industrie en Bitcoin in het bijzonder stromen.

The post Deze bitcoin correctie is bijna voorbij appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Home miners may benefit from NiceHash, Marathon Digital collaboration

The new NiceHash firmware will combine the advantages of two products.

Mining execs establish organization to influence US crypto voters

A board member of the Bitcoin Voter Project described the group as nonpartisan and planned to take a different approach than initiatives like Stand With...

Crypto Biz: Riot Platforms and Bitfarms dispute escalates

This week’s Crypto Biz explores the corporate battle between Riot Platforms and Bitfarms, Tether’s $1 billion budget for startups, Ripple Labs’ new custodian deal, and...

Former Binance CEO ‘CZ’ owns 64% of BNB circulating supply — Report

Forbes estimates Zhao's net worth at a staggering $61 billion—ranking the former CEO as the world's 24th richest person.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo