Deze analist voorspelt stijging voor MATIC koers, tot wel $55

Tijdens een bullmarkt stijgen coins snel, om vervolgens tijdens een bearmarket weer hard te dalen. Een van de grote stijgers in de vorige bullmarkt was MATIC, het native token van het Polygon-netwerk. De munt maakte een teleurstellende periode qua koers door, maar er gloort hoop aan de horizon. Een crypto-analist voorspelt namelijk een flinke stijging voor de oude bekende.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Voorspelling van Bixley

Op TradingView heeft een analist met de naam Bixley een optimistisch beeld geschetst voor de prijs van Polygon. Hij legde uit dat MATIC momenteel op de trendlijn zit, net boven de $0,7 waar de altcoin momenteel wordt verhandeld. Bixley gelooft dat het doorbreken van deze trendlijn kan leiden tot een enorme stijging van de prijs, vergelijkbaar met de vroege dagen van Ethereum.

Bron: https://www.tradingview.com/chart/MATICUSDT/UGpX5483-I-Think-MATICUSDT-Will-Breakout-Soon/

Potentiële stijgingsniveaus

Bixley deelt meerdere niveaus waarvan hij verwacht dat de koers zal stijgen na deze doorbraak. Vanaf het huidige prijsniveau zou de eerste stap $1,2 zijn, wat een stijging van 70% zou betekenen. Maar de echte opwinding begint wanneer de prijs $5,4 bereikt, wat een stijging van meer dan 650% zou betekenen. En voor degenen die echt geloven in het potentieel van Polygon, is er een doel van $55, wat een ongelooflijke toename van 7,800% zou zijn.

Zorgen over Death Cross

Ondanks deze optimistische voorspellingen wijst een andere analist op een zorgwekkende trend. Ze wijzen op de vorming van een death cross op de wekelijkse grafiek voor MATIC, wat bearish kan zijn voor de koers. 

Polygon-investeerders hopen natuurlijk op een flinke koersstijging, maar moeten ook zeker rekening houden met het mogelijke neerwaartse risico’s. De komende tijd zal duidelijkheid brengen over welk scenario werkelijkheid wordt voor deze veelbesproken cryptocurrency.

All Dutch and English crypto news!

Ethereum ETF June launch ‘legit possibility’ as BlackRock files amended S-1

BlackRock updated its Form S-1 for its spot Ether ETF, which analysts say is a “good sign” that issuers and the SEC are working on...

Stablecoin market cap rises to 2-year highs as dominance slides to 6%: CCData

After eight consecutive months of ascent, the stablecoin market capitalization has risen to a 24-month high of $161 billion in May.

Argentina’s Milei meets top tech CEOs to boost business relations

Libertarian Argentina has “enormous possibilities” under his leadership, Milei tells Sam Altman.

US Treasury report outlines potential financial risks of NFTs

The government department outlined potential concerns with the NFT market, including terrorist financing, theft, and funding nuclear proliferation.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo