DeFi-hub en NFT-marktplaats gelanceerd door crypto-uitwisseling OKEx

Met de introductie van DeFi Hub voert wereldwijde crypto-uitwisseling OKEx haar inspanningen op het gebied van gedecentraliseerde financiële (DeFi) op. De DeFi Hub is een gedecentraliseerd ecosysteem voor digitale activa met een marktplaats voor non-fungible tokens (NFT’s). De crypto-spot en derivatenbeurs lanceerde zijn DeFi Hub met twee initiële tools, NFT Marketplace en DeFi Dashboard.

Zo werd bekendgemaakt volgens een aankondiging van donderdag. Gebruikers kunnen met de NFT Marketplace hun eigen NFT’s munten om te verkopen tegen een royaltyvergoeding die is vastgesteld door de maker. NFT’s van andere ondersteunde platforms zoals OKExChain zullen door gebruikers geïmporteerd kunnen worden naar de OKEx NFT Marketplace. Hier kunnen gebruikers de non-fungible tokens kopen, verkopen of verhandelen zonder dat OKEx hierbij kosten in rekening brengt.

Om de nieuwe DeFi Hub te gebruiken, moet je een verbinding met OKEx Wallet hebben. Deze wallet is een gedecentraliseerde wallet met meerdere ketens die door de exchange wordt aangeboden als browserextensie. Aan gebruikers wordt met deze wallet een holistisch beeld van hun gedecentraliseerde activa geboden over grote blockchain-netwerken en -protocollen met een DeFi Dashboard-functie.

Lennix Lai, directeur van OKEx, onderstreept de noodzaak van een uitgebreid systeem voor de snelgroeiende NFT-markt. Lai zei dat DeFi Hub ernaar streeft de acceptatie van non-fungible tokens met de NFT Marketplace te versnellen. Hij voegde eraan toe ook verheugd te zijn om DeFi Dashboard te lanceren om de broodnodige verbeteringen aan te brengen in de visualisaties van cryptocurrency-portfolio’s van hun gebruikers.

NFT’s zijn aantoonbaar unieke representaties van digitale en fysieke goederen. Deze worden op grote schaal gebruikt als een nieuwe manier om digitale kunst te maken. De waarde van NFT’s wordt bepaald door de eetlust van de kopers, omdat deze nonfungible zijn, in tegenstelling tot een reguliere valuta. En in de NFT-wereld is een prijskaartje van zeven cijfers voor digitale kunst niet ongewoon.

NFT-marktplaatsen worden de nieuwe grens met de groeiende vraag naar deze nieuwe vorm van digitaal eigendom. Los van binnen het crypto-ecosysteem, ook in de brede technologiewereld. Alibaba, de Chinese e-commercegigant, lanceerde vorige maand een NFT-marktplaats waar houders van handelsmerken tokenized licenties voor hun intellectuele eigendom kunnen verkopen.

Het bericht DeFi-hub en NFT-marktplaats gelanceerd door crypto-uitwisseling OKEx verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

Circle weighs in on SEC vs. Binance case, argues stablecoins are not securities

In a court filing, Circle argued that assets that are pegged to the U.S. dollar, like the Binance USD (BUSD) or its own stablecoin USDC,...

Gemini to halt operations in the Netherlands by mid-November

New York-headquartered crypto exchange Gemini has decided to quit the Netherlands, following in the footsteps of crypto giant Binance. The company cites its inability to...

New US bill to require firms to report off-chain transactions to CFTC

A new bill in the United States aims to require cryptocurrency service providers to report all blockchain transactions to a government repository. On Sept. 28, U.S....

NFT artist raises $140K for cancer support charity

A nonfungible token (NFT) artist raised nearly $140,000 (114,000 British pounds) from an art event in Edinburgh, Scotland to support cancer treatment. Maggie's Edinburgh - an...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo