Crypto’s Polygon (Matic), Axie Infinity, Sandbox, Ankr en Ren toegevoegd aan BTC Direct

Vandaag zijn vijf nieuwe cryptocurrency’s toegevoegd aan het tradingplatform van BTC Direct. Handel in Polygon (Matic), Axie Infinity, Sandbox, Ankr en Ren. Dit zijn vijf coins met allemaal een eigen verhaal, en de meesten hebben een subliem 2021 achter de rug.

Krijg 10 euro gratis crypto!

Om te kunnen traden in deze coins, heb je een account nodig bij BTC Direct. Maak een account aan met vouchercode NIEUWS en je krijgt 10 euro van ons om mee te handelen. Deze vouchercode vul je onderaan het aanmeldscherm in. Klik op de knop hieronder om direct een account aan te maken.


Geef mij 10 euro

Liever eerst meer informatie?

Polygon (Matic)

Gisteren behaalde Polygon (het vroegere Matic) zijn hoogste koers ooit! Deze munt is sinds begin 2021 met 14 duizend procent gestegen. Hello!

Polygon is een extra laag over de immens populaire blockchain van Ethereum. Die populariteit komt met een prijs, namelijk dat de transactiekosten hoog zijn. Veel transacties worden nu via de tweede laag (Polygon) geleid, waardoor Ethereum het iets rustiger heeft.

Axie Infinity (AXS)

2021 wordt gedomineerd door verschillende hypes en een van de grootste is cryptogaming. Axie Infinity heeft optimaal geprofiteerd van deze hype. De munt is dit jaar met 18 duizend procent gestegen.

AXS is nu ongeveer 91 euro waard.

The Sandbox (SAND)

The Sandbox is een videogame om crypto mee te verdienen en dat gebruikmaakt van blockchain, DeFi en NFT’s in een driedimensionale metaverse. Spelers kunnen hier hun eigen games en digitale activa maken. Zo’n beetje alle hypewoorden (behalve meme’s en honden) van 2021 staan in voorgaande zin en dat merk je aan de prijs.

De koers van SAND is met 16 duizend procent gestegen in 2021.

Ankr Network

Vergeleken met de andere coins in dit artikel heeft Ankr een mager jaar. De koers is ‘maar’ met 1.175 procent gestegen.

Op 28 maart van dit jaar behaalde Ankr zijn hoogtepunt, de koers was toen heel even 0,20 euro waard.

REN

Als er één coin in dit artikel het meest op Bitcoin lijkt, dan is het Ren. Die vergelijking gaat op heel veel vlakken mank. Ren is namelijk een protocol om verschillende blockchains aan elkaar te koppelen, heel iets anders dan bitcoin. De vergelijking gaat wel op als je kijkt naar de prestaties in 2021. Zowel Bitcoin als Ren zijn maar met 80% gestegen.

Dus waar wacht je nog op, maak snel een account aan en je krijgt je eerste 10 euro crypto van ons als je code NIEUWS invult bij het aanmaken van een account!


Geef mij 10 euro

The post Crypto’s Polygon (Matic), Axie Infinity, Sandbox, Ankr en Ren toegevoegd aan BTC Direct appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin mining stocks saw spikes across the board ahead of halving event

Riot Platforms' share price outpaced other mining firms in the last 24 hours of the trading week, coinciding with a new Texas mining facility announcement. News Own...

Bitcoin users spend record $2.4M in fees on halving block

The 2024 halving block has gone down as the most expensive block ever mined in Bitcoin’s history — with users scrambling to inscribe rare assets...

Bitcoin halving 2024 – Done and dusted!

The landmark occasion sees a reduction in Bitcoin miner rewards, dropping from 6.25 BTC per mined block to 3.125 BTC. News Own this piece of crypto history Collect...

Bitcoin Halving met succes uitgevoerd, dit verandert er voor jou

Het is weer gelukt! De Bitcoin halving is net met succes uitgevoerd. Dit betekent dat vanaf nu er nog maar 450 nieuwe Bitcoins bijkomen elke...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo