Crypto winter blijft aanhouden

Met het weekend achter de rug is er eigenlijk weinig verandert aan het koersverloop van Bitcoin. De koers van de grootste cryptocurrency schommelt al dagen tussen de 31k en de 32k en daar is op deze zonnige maandagmorgen nog weinig verandering in te bespeuren. De Fear & Greed index staat met 24 ook nog altijd op “extreme fear” en dat is gezien het koersverloop van de laatste tijd eigenlijk ook wel logisch.

Maar daar waar de koers van Bitcoin nog stabiel te noemen is, de koers zit in een “falling wedge” met lage volatiliteit en het is wachten op een grote uitbraak, daar ziet het er somberder uit voor de altcoins. De mooie winsten die het met name de eerste maanden van dit jaar wist te boeken zijn zoals eerder vermeld redelijk goed verdampt en lijken nu langzaamaan steeds verder af te glijden. De koers van Bitcoin zal echt weer omhoog moeten schieten wil ook hier verandering in komen. Tot die tijd zal er met de altcoins na alle waarschijnlijk weinig bullish nieuws zijn. Achterover leunen (HODL), genieten van het mooie weer en wachten op betere crypto tijden.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin ETF’s zijn volledig terug met $100,8 miljoen aan instroom

Na twee opeenvolgende dagen van forse uitstroom hebben Bitcoin ETF’s op 12 juni een opmerkelijke ommekeer laten zien. Met een instroom van $100,8 miljoen werd...

Bitcoin is the only decentralized currency, Tether CEO says

The CEO of the company behind the world’s largest stablecoin, Tether (USDT), believes that Bitcoin is the only unstoppable cryptocurrency.

Tokenizing music catalogs: The next frontier for Web3 and the music industry

At the Proof of Talk 2024 conference in Paris, Serio Mottola, the CEO of Music Protocol, advocated for integrating blockchain technology into the already established...

Bitcoin price tracks $68K as ‘chicken’ crypto market shrugs off US PPI

Bitcoin and altcoins are unmoved by a significant inflation slowdown, as shown in the latest U.S. macro data.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo