Crypto-wallets en een hoed zijn de wensen van Robinhood-aandeelhouders

Uit een openbare aandeelhoudersenquête blijkt dat retailaandeelhouders van crypto-vriendelijke handelsapp Robinhood een crypto-portemonnee samen met een merkhoed en hoodie eisen. Het onderzoek werd uitgevoerd door het crowdsourcingplatform Say voor openbare vragen, de eerste aankoop van Robinhood nadat het openbaar werd.

Say stelde Retail aandeelhouders van Robinhood in staat om vragen te stellen en te stemmen in een Reddit-achtige interface. Say legt uit dat het management een selectie van de meest gestemde vragen zal behandelen over de zakelijke en financiële resultaten van Robinhood tijdens de winstoproep. De vraag over het introduceren van een crypto-wallet binnen de handelsapp, was de belangrijkste die woensdag door Retail aandeelhouders aan het Robinhood-management werd gericht.

Meer dan 141.500 keer werd de vraag: “Krijgt Robinhood een crypto-wallet?” gedeeld en kreeg meer dan 1600 stemmen. Voor de handel op zijn platform somt Robinhood nu een aantal populaire cryptocurrencies op, zoals Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Cash (BCH) en Bitcoin SV (BSV). In de app kunnen de gebruikers beursgenoteerde cryptocurrencies kopen, verkopen en vasthouden.

Echter, gebruikers hebben geen toegang tot de coins zelf om ze over te dragen naar andere wallets vanwege het ontbreken van een crypto-wallet-functie. Ver voor de eerste openbare aanbieding had het bedrijf plannen aangekondigd om crypto-stortingen en -opnames aan te bieden. Echter, de functie moet nog worden geïntroduceerd. Respectievelijk op de tweede en derde plaats op het platform kwamen vragen over de roadmap van Robinhood voor een internationale expansie en gezamenlijke accounts.

De vierde meest populaire vraag met meer dan 100.000 aandelen en 915 stemmen was interessant genoeg de vraag: “Kunnen we als eerste investeerder een Robinhood-hoed en hoodyjack krijgen?”. Robinhood kocht Say Technologies in een contante deal van $ 140 miljoen om de relatie tussen het bedrijf en zijn particuliere aandeelhouders te versterken. Dit vond plaats na een onhandig openbaar debuut op de Nasdaq-beurs.

Om beleggers te beschermen tegen de volatiliteit van cryptocurrencies werkt de handelsapp ook aan een aparte functie.

Het bericht Crypto-wallets en een hoed zijn de wensen van Robinhood-aandeelhouders verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin bank proposal gains momentum in El Salvador

The Bank for Private Investment will “diversify the financing options” available to investors in both Dollars and Bitcoin.

Home miners may benefit from NiceHash, Marathon Digital collaboration

The new NiceHash firmware will combine the advantages of two products.

Mining execs establish organization to influence US crypto voters

A board member of the Bitcoin Voter Project described the group as nonpartisan and planned to take a different approach than initiatives like Stand With...

Crypto Biz: Riot Platforms and Bitfarms dispute escalates

This week’s Crypto Biz explores the corporate battle between Riot Platforms and Bitfarms, Tether’s $1 billion budget for startups, Ripple Labs’ new custodian deal, and...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo