Crypto trading bots

In vergelijking met traditionele markten (bijv AEX beurs) staat de crypto market nooit stil. Er kan 24/7 gehandeld worden, echter heeft men hier geen tijd voor waardoor deze tradingbots erg populair zijn. Daarnaast zijn de behaalde resultaten van een geautomatiseerde tradingbot in veel gevallen vele malen beter.

Een crypto tradingbot is kort gezegd een stuk software wat voor jou posities kan kopen of kan verkopen op een cryptocurrency-exchange, op de juiste momenten voor maximale winst. Voor de gebruiker is het heel eenvoudig om de tradingbot te koppelen aan je Binance-account waarna de tradingbot automatisch aan de slag gaat.

BitRobby achtergrond

BitRobby is gebouwd door een team van cryptovaluta-handelaren en softwareontwikkelaars en is opgericht in Nederland. BitRobby maakt gebruik van o.a. de Wave Trend strategie. Daarnaast hoef je je bij BitRobby ook geen zorgen te maken over de bekende volatiliteit bij de crypto’s, want het algoritme houdt hier rekening mee.

Veiligheid is ook erg belangrijk. BitRobby koopt 100% Bitcoin met USDT wanneer er een bevestigde prijsverhoging is en verkoopt 100% Bitcoin voor USDT wanneer er een bevestigde daling is, waardoor de winst veiliggesteld wordt. Het team bouwt al sinds 2017 bots en houden dat 24/7 in de gaten zodat de bot altijd optimaal werkt. Door de API instellingen correct in te voeren, kan de bot alleen zijn transacties uitvoeren maar uw kapitaal kan nooit worden opgenomen. Uw geld is dus veilig. Daarnaast is het altijd verstandig om een tweefactor authenticatie te gebruiken op uw account, als extra beveiligingslaag.

De geautomatiseerde crypto-handel software brengt weinig risico’s met zich mee in vergelijking met het zelf handelen in cryptovaluta. De BitRobby bot maakt gebruik van laagfrequente algoritmes. Daardoor is deze tradingbot perfect voor mensen die een stabiele maandelijkse verhoging van hun beleggingsportefeuille willen. En dit zonder het risico van extreme koersdalingen bij het handelen in cryptovaluta.

Het doel van BitRobby is om particuliere beleggers van over de hele wereld een stabiele, plug & play tradingbot op institutioneel niveau te bieden. En dat tegen een lage vaste prijs. Maar wat is de prijs eigenlijk?

Abonnementen

BitRobby werkt tegen marktconforme prijzen, maar biedt betere resultaten. Er zijn twee verschillende mogelijkheden: een maandabonnement en een jaarabonnement.

Maandelijks betaal je 15 Euro en bij een jaarpakket betaal je 162 Euro, waarbij je dus 10% korting krijgt. Beide pakketten bieden dezelfde functionaliteit en voorwaarden;

Geen commissiekostenReal time dashboard om de resultaten elk moment te bekijkenGeen installatie van additionele software nodig5 minuten nodig voor het starten

BitRobby werkt naadloos samen met Paypal, MasterCard, Visa, American Express, Ideal en uiteraard ook Bitcoin.

Hoe start ik?

Zoals gezegd is het al mogelijk om in 5 minuten te starten met automatisch handelen. Op onze website vind je een video die precies uitlegt hoe het werkt.

Het stappenplan om een BitRobby account aan te maken is eenvoudig:

Bezoek de website: BitRobby.comVoer emailadres in en click op ‘Start now’Na het verifiëren van je email kan je een abonnement kiezenKoppel je API van je crypto account met je BitRobby account

Lekker simpel! Mocht het toch wat lastiger voor je zijn dan kan je ook de video bekijken op onze website. Je krijgt dan stap voor stap uitleg hoe je een exchange moet koppelen aan je account. Verder hebben we een live chat functie voor vragen over BitRobby.

Betrouwbaar

BitRobby is een Nederlandse bedrijf en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het bedrijf is ingeschreven onder de handelsnaam Robby Software B.V.

BitRobby is ingeschreven sinds 29 mei 2020 onder KvK nummer 78169151. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Concurrentie

Wat zijn de voordelen van BitRobby ten opzichte van andere trading bots:

BitRobby is een trading bot die al helemaal is voorgeprogrammeerd.Alles is al ingesteld voor optimaal gebruikBinnen 5 minuten plug & playHet aanmaken van een account is makkelijkLage maandelijkse kostenMaandelijks opzegbaar bij betaling per creditcardDe BitRobby trading bot is een bot die relatief weinig risico neemt en alleen de BTC/USDT pair handelt. Hierdoor is de kans op grote verliezen zeer klein.De bot heeft zich met zijn historische performance bewezen een stabiel maandelijks rendement van meer dan 5% maandelijks te behalen. Ook in tijden dat de cryptocurrency markt voornamelijk daalt.Bij andere tradings bots moet je zelf allerlei regels en variabelen instellen. Dat kun je alleen maar goed doen als je weet hoe je op de markt moet reageren.Andere bestaande bots zijn eigenlijk alleen maar geschikt voor ervaren traders en niet interessant voor beginnende traders. BitRobby is er voor beide.

Het bericht Crypto trading bots verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

Lifinity USDC pool drained by arbitrage bot

A bug on an Immediate-or-Cancel order led to the drainage of nearly $700,000 from Lifnity's LFNTY-USDC pool. News Join us on social networks Decentralized exchange (DEX) Lifinity had...

Crypto analyse: Bitcoin bijna aangekomen bij weerstand, gaat de koers hier ook doorheen?

Bitcoin gaat deze week zeer waarschijnlijk groen afsluiten. De munt staat al 10% hoger dan de koers van maandag, en er is nog maar één...

Solana (SOL) holds firm as a new cryptocurrency is emerging as an analysts’ darling

Solana (SOL) registered impressive growth in the decentralized finance ecosystem, marked by increased total value locked and price. Despite this positive outlook, investors are attracted...

Bitcoin dominance threatens ‘likely top’ despite BTC price eyeing $45K

Bitcoin analysis suggests that all may not be well for BTC price strength as altcoins make their move. Markets News Join us on social networks Bitcoin (BTC) risks...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo