Crypto recap 8 juni: Chainlink (LINK), Grayscale, en de crypto service van Paypal

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin was niet denderend vandaag. In de afgelopen 24 uur zakte de marktleider iets meer dan 2%. Daarentegen kregen sommige altcoins vandaag wel wat ademruimte.

Vandaag gaan we het onder andere hebben over de stijging van Chainlink, de belangrijke stappen die Grayscale neemt in de aanloop naar een Bitcoin spot ETF, en praten we over de nieuwe crypto service van Paypal.

De crypto service van Paypal

Dat PayPal een grote toekomst ziet voor crypto, is geen geheim meer. De digitale betaalgigant voegt steeds meer nieuwe mogelijkheden toe voor gebruikers van de app. Zo is het al mogelijk om crypto te kopen via het platform.

Vanaf nu is het ook mogelijk om crypto vanuit PayPal naar andere wallets te sturen. Er was namelijk veel vraag hiernaar vanuit bezoekers. In eerste instantie kreeg het bedrijf veel kritiek vanuit de crypto-gemeenschap, omdat je geen crypto naar een eigen wallet kon sturen, maar daar komt nu verandering in.

Daarnaast zijn er geruchten van een wel heel interessante crypto-ontwikkeling van Paypal. Wat het bedrijf nog meer in petto heeft, zie je vandaag in de video van Axel!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin heeft bodem nog niet bereikt, aldus fondsbeheerder

Mark Mobius, mede-oprichter van Mobius Capital Partners, zegt dat de bitcoin koers zijn bodem nog niet heeft bereikt tijdens deze een langdurige neerwaartse trend. Aandelen volgen...

What is StrongBlock (STRONG) and how does it work?

The digital financial environment continues to develop almost every second, which is no surprise to those in the crypto sector. Among such technological advancements, a...

Bitcoin network power demand falls to 10.65GW as hash rate sees 14% drop

The overall power consumption of the Bitcoin (BTC) network recorded a drastic drop after mimicking the two-week-long fall in the mining hash rate, which reduced...

It seems NFT-themed Bored & Hungry restaurant no longer accepts crypto

The Los Angeles Times reported Friday that recently opened NFT-themed burger joint Bored & Hungry no longer accepts cryptocurrency as a form of payment for...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo