Crypto recap 6 september: man gearresteerd voor Bitcoin verkoop, en Bellatrix update voor Ethereum

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin beweegt al 10 dagen binnen een marge van 5%. Dit doelt meestal op een fase van ‘opladen’ voordat er een heftige beweging komt. De vraag is alleen of dit een beweging naar boven of naar beneden zal zijn. Meer hierover lees je vandaag in de analyse van Alexander met onderbouwing van grafieken.

Vandaag gaan we het hebben over een arrestatie als gevolg van een bitcoin verkoop. Een man verkocht bitcoin online via een peer2peer website en nu moet hij voor 15 maanden de gevangenis. Wat is daar gebeurd? Daarnaast werpen we een blik op de Bellatrix update van Ethereum.

Bellatrix

Vanmiddag werd Bellatrix uitgevoerd, dit is een upgrade voor nodes op het Ethereum netwerk. Als dit een succes wordt, dan is Ethereum er helemaal klaar voor om over te schakelen op proof of stake later deze maand.

De Bellatrix-upgrade wordt gezien als een van de laatste noodzakelijke stappen voorafgaand aan de officiële overgang. Ethereum zal ergens tussen 10 en 20 september overgaan van Proof of Work (bekend van het Bitcoin protocol) naar Proof of Stake. Meer over deze upgrade en the Merge zie je vandaag in de video van Axel!

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

All Dutch and English crypto news!

South Korean foreign ministry orders Do Kwon to return his passport

South Korea's Ministry of Foreign Affairs on Wednesday issued an order for Terraform Labs CEO Do Kwon to surrender his passport.  The fugitive co-founder must hand...

Solar ‘Bazooka’ Bitcoin mine warms warehouse amid Europe’s energy crisis

It's another win for Bitcoin miners and the environment. A Dutch Bitcoiner has installed a Bitcoin (BTC) miner in a warehouse to replace the heating...

Korean police reportedly arrest first person involved in Terra collapse

After months of investigation without any single arrest and the main offender on the run teasing the enforcers on Twitter, South Korean police have reportedly...

Bitcoin fails to move towards the $21,368 resistance level: Will it dip soon?

Bitcoin has performed well over the last few days but has failed to surge past the resistance level above $21k. Bitcoin, the world's leading cryptocurrency, has...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo