Crypto recap 28 juni: Bitcoin-conferentie naar Amsterdam, en overname Robinhood?

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

De koers van bitcoin heeft vandaag nauwelijks bewogen. Dit is niet anders dan dat we gewend zijn van de afgelopen twee weken. Vandaag gaan we het hebben over de Bitcoin-conferentie in Amsterdam. Dit zou betekenen dat er grote namen vanuit de hele wereld naar Amsterdam zullen reizen om te praten over bitcoin.

In ander nieuws praten we over Robinhood, aangezien er geruchten rond gaan over een eventuele overname vanuit de cryptomarkt FTX. Kan dit gebeuren?

Overname Robinhood door FTX

De meeste crypto fanatiekelingen kennen hem wel; Sam Bankman-Fried, de oprichter van FTX. Deze jonge miljardair zou volgens geruchten denken aan een overname van de crypto exchange Robinhood.

Dit nieuws kwam gisteren naar buiten via een nieuwsbericht van Bloomberg, waarin staat dat FTX intern aan het overwegen is om de andere exchange te kopen. Dit zorgde voor veel opschudding op Twitter, want de tweets hierover werden duizenden keren gedeeld en geliket.

Bloomberg – een nieuwsplatform dat normaal erg betrouwbaar is – vermeldde in het artikel geen duidelijke bron. En dat is wel een reden geweest om het bericht niet helemaal te vertrouwen. Is dat ook zo? Meer hierover zie je in de video van Axel.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BTC Direct! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en wordt je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

All Dutch and English crypto news!

Robinhood to face class action lawsuit from meme stock debacle: Report

Cryptocurrency and stock trading platform Robinhood will allegedly face allegations of market manipulation as part of a class-action lawsuit brought by investors in "meme stocks"...

Cardano price: Analyst explains ADA price outlook over coming weeks

Cardano (ADA) is trading near $0.53, just about in the green on Thursday evening as the crypto market looks to hold onto yesterday's gains. The ADA/USD...

Maven 11 launches $30M lending pool on Maple as borrowers turn to DeFi

Netherlands-based crypto investment firm Maven 11 has launched its third lending pool on Maple Finance, giving borrowers access to liquidity amid the bear market. The $30...

Cross-chains in the crosshairs: Hacks call for better defense mechanisms

2022 has been a lucrative year for hackers preying on the nascent Web3 and decentralized finance (DeFi) spaces, with more than $2 billion worth of...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo