Crypto recap 17 maart: Bitcoin boven 27.000 dollar, SEC: Proof of Stake altijd security 

In deze video bespreekt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij aan de hand van nieuwsberichten en technische analyses. Zo ben jij supersnel bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen rondom crypto. Laten we kijken naar het laatste nieuws.

In de bovenstaande video brengt Axel je binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Vandaag staan we uiteraard stil bij de groenkleurende koersen. Hoewel het een week is van ups en downs in de cryptomarkt, staan inmiddels vrijwel alle coins in de plus. Tijd om de balans op te maken.

Daarnaast zijn er ook een hoop andere ontwikkelingen gaande. Zo verhoogt de ECB opnieuw de rente en heeft een Amerikaanse toezichthouder aangegeven dat cryptomunten die je kunt staken, mogelijk gaan worden beschouwd als effecten.

Cryptomarkt kleurt groen

Vandaag is de Bitcoin koers weer met 6% gestegen, waardoor we een prijs van 24.500 euro zien. Daarmee komt de totale winst van de afgelopen 7 dagen op iets meer dan 30% te liggen.

Bitcoin is echter niet de enige munt die in de plus staat. Zo mag de koers van Ethereum 22% bijschrijven, een geweldig percentage. Het heeft kunnen profiteren van de positieve vibes op de cryptomarkt en heeft zelf ook bullish nieuws. Ethereum heeft namelijk de laatste update succesvol getest, wat de weg vrij maakt voor wat zij Shapella noemen.

Blijf op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video niet alleen leuk, maar wil je ook meer weten over crypto? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

All Dutch and English crypto news!

CCP Games secures $40M funding for upcoming Web3 game

Independent game developer CCP Games, known for its multiplayer online game EVE Online, has announced that it has secured $40 million in financing from external partners...

Sushi sets up legal defense fund after SEC subpoenas head chef Jared Grey and DAO itself

Sushi DAO proposed the creation of a legal defense fund March 21 in response to the "recent" subpoena of Sushi head Jared Grey and the...

Texas lawmaker introduces resolution to protect Bitcoin miners and HODLers

Cody Harris, member of the Texas House of Representatives, has introduced a resolution aiming to have the legislature say the "Bitcoin economy is welcome" in...

Bloomberg analyst: Crypto supercycle likely on as BTC outperforms gold

Bitcoin is outperforming commodities and gold so far in 2023, with BTC showing a 10x outperformance of the precious metal. Mike McGlone, a senior macro strategist...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo