Crypto recap 14 februari: Schommelingen op valentijnsdag, en Tether maakt 1 miljard nieuwe USDT

In deze video behandelt Axel de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses. Op deze manier ben jij binnen een paar minuten bijgepraat over de laatste belangrijke gebeurtenissen omtrent crypto. Het is tijd om even te kijken naar het laatste nieuws.

Axel brengt je in bovenstaande video binnen een paar minuten op de hoogte van allerlei nieuwtjes en ontwikkelingen in de cryptomarkt. Deze keer gaat Axel het hebben over Tether. Het bedrijf achter de stablecoin USDT maakt namelijk 1 miljard extra eenheden hiervan.

Daarnaast gaat Axel het hebben over valentijnsdag, maar niet vanwege de liefde…

Schommelingen op valentijnsdag

Het is een belangrijke Valentijnsdag voor de financiële markten. Vandaag maakt de Amerikaanse versie van het Centraal Bureau voor de Statistiek namelijk de nieuwe inflatiecijfers bekend. Het jaar 2022 stond voor de financiële markten vrijwel compleet in het teken van de torenhoge inflatie die wereldwijd opdook en de renteverhogingen van centrale banken die daar als reactie op kwamen.

Op dit moment is er echter even sprake van een pauze en staan de bulls en de bears met de koppen tegen elkaar. Het is momenteel wachten op de Amerikaanse inflatiecijfers die volgens de analisten de volatiliteit weer zullen terugbrengen.

Blijf altijd op de hoogte

Ben jij benieuwd naar de rest van het crypto nieuws van vandaag? Klik dan snel op de play knop van bovenstaande video!

Vond jij deze video leuk? Zorg er dan voor dat je jezelf abonneert op het youtube kanaal van BLOX! Wij publiceren elke werkdag een nieuwe video over de laatste nieuwtjes. Zo hoef jij alleen maar achterover te leunen, en word je op een begrijpelijke manier bijgepraat.

Hoofdredacteur gezocht

Lees jij deze artikelen met plezier en wil je graag bijdragen aan onze content? Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur met een vlotte pen en een gedegen kennis van de cryptomarkt. Bekijk hier onze vacature en reageer direct!

All Dutch and English crypto news!

Pro-XRP lawyer requests to be amicus curiae for Coinbase customers

Pro-XRP lawyer John Deaton says the urge to protect the customers "isn't about crypto," but more so about protecting the people that want to "build...

Bitcoin halving hype breaks week-long ETFs outflow streak

Five of the 10 approved ETFs recorded positive inflows that overshadowed the GBTC outflows, bringing in a total of $30.4 million to the spot BTC...

Where will Bitcoin’s price be at the next halving in 2028?

Experts say the price of Bitcoin could top $200,000 by 2028 but concerns around network security and miner profitability still loom. News Own this piece of crypto...

Bitcoin mining stocks saw spikes across the board ahead of halving event

Riot Platforms' share price outpaced other mining firms in the last 24 hours of the trading week, coinciding with a new Texas mining facility announcement. News Own...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo