Crypto diep in het rood na nieuwe ban China

22-06-2021 Donkere dagen in cryptoland. Nadat de koers van Bitcoin vorige week nog boven de $41000 schoot is de koers daarna in een neerwaartse spiraal terecht gekomen. Vlak voor het weekend begonnen de koersen verder te dalen en deze zette gedurende het weekend en aan het begin van de nieuwe week voort. De koers van Bitcoin ligt nu rond de $32000. Verdere dalingen tot misschien wel de $20000 is zeker niet uit te sluiten. De koersdaling komt voort nadat China crypto verder aan banden legt. Miners moeten hun farmen neerleggen en zullen hun diensten elders voort moeten zetten.

De altcoins bloeden nog harder. De koers van Ethereum is gedaald tot zo’n $1900. De koersen van Cardano $1.13, XRP $0,60, Dogecoin $0,19 zijn eveneens gigantisch hard teruggevallen. We kunnen zo eigenlijk wel doorgaan met het gehele lijstje. Hopelijk weten de koersen snel de weg naar boven weer te vinden. Rond de $30000 ligt nog een aardige support voor Bitcoin, en ook rond de koers van $28600. Breken we ook daar naar beneden toe uit dan moeten we zelfs kijken naar een terugval voor Bitcoin tot wel $20000. Mocht dat het geval zijn dan zullen ook de altcoins nog verder gaan bloeien maar zo ver zijn we nu gelukkig (nog) niet.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin ETF’s zijn volledig terug met $100,8 miljoen aan instroom

Na twee opeenvolgende dagen van forse uitstroom hebben Bitcoin ETF’s op 12 juni een opmerkelijke ommekeer laten zien. Met een instroom van $100,8 miljoen werd...

Bitcoin is the only decentralized currency, Tether CEO says

The CEO of the company behind the world’s largest stablecoin, Tether (USDT), believes that Bitcoin is the only unstoppable cryptocurrency.

Tokenizing music catalogs: The next frontier for Web3 and the music industry

At the Proof of Talk 2024 conference in Paris, Serio Mottola, the CEO of Music Protocol, advocated for integrating blockchain technology into the already established...

Bitcoin price tracks $68K as ‘chicken’ crypto market shrugs off US PPI

Bitcoin and altcoins are unmoved by a significant inflation slowdown, as shown in the latest U.S. macro data.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo