CODI Finance Announces Forthcoming IDO

CODI Finance lanceert de IDO officieel op 7 november 2021, en het zal worden gehost op CODI’s IDO launchpad dat investeerders een kans zou bieden om CODI tokens te krijgen tegen een speciale voorverkoopprijs van $ 0,04 voordat het wordt gelanceerd. Liquiditeitssloten, verkoopprijs, token vesting, en financieringstype kunnen allemaal systematisch worden aangepast, terwijl deelnemers aan het DEX-aanbod volledige transparantie krijgen in de protocollen die zijn ingesteld voor veiligheid.
Het toegewezen aantal tokens voor de IDO is 10% van het maximale aanbod, dat is ongeveer 33.000.000 $CODI. CODI is een enorm succes sinds de oprichting en dat is de reden waarom de private verkoop fase werd verlengd, het niveau van het succes bereikt in een korte periode is de reden waarom CODI is de next big thing in het Solana ecosysteem.

Partnerschap met Chainlink

Traditioneel zijn Blockchains en smart contracts zich alleen bewust van wat er binnenin hen gebeurt. Het doel is om slimme contracten over blockchains heen te verbinden en deze contracten toegang te geven tot belangrijke bronnen die zich niet op de blockchain bevinden, zoals data feeds, web Application Programming Interfaces (API’s), en traditionele bankrekening betalingen. Dit partnerschap zal CODI de mogelijkheid bieden om haar data te gelde te maken en het zal toegang bieden tot alle netwerken. Eenvoudig gezegd kan Chainlink beschreven worden als een gedecentraliseerd netwerk van orakels die data leveren en het is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van blockchain-verbindingen en met een zeer hoog gebruiksgemak. Dit betekent dat het niet nodig is om bestaande backend systemen of business modellen aan te passen om zichzelf compatibel te maken met andere blockchains.
Het Solana ecosysteem groeit en CODI wil gebruik maken van de snelheid en gunstige vergoedingen om de DeFi markt over te nemen.

Details over CODI’s Onderhandse verkoop

Periode: 28 september 2021 – 14 november 2021
De onderhandse verkoop is verlengd vanwege het enorme succes dat is behaald tijdens de eerste fase van de verkoop, de minimale inkoopprijs is ook verhoogd voor nieuwe investeerders.
CODI verwacht dat vóór de notering op een beurs het totale bedrag dat tijdens de onderhandse verkoop zal worden verdeeld, ten minste 30% van het totale aanbod zal bedragen.

CODI is een van de weinige fascinerende projecten die echte publieke voordelen bieden in een gestroomlijnde interface, snellere blockchain en de minste gaskosten.

Conclusie:

CODI wordt een DEX-platform waar gebruikers snel geld kunnen overmaken tussen wallets, cryptocurrencies kunnen uitwisselen, kunnen inzetten, marktliquiditeit kunnen garanderen en de capaciteiten van het netwerk volledig kunnen beheren met behulp van Solana’s potentieel om de machtsstructuren in de crypto-industrie te verstoren. Het biedt onvergelijkbare veiligheid, bliksemsnelle blockchain snelheden, en behoorlijk lagere transactiekosten, die naar verwachting zullen leiden in een nieuw DeFi tijdper

  • Twitter: https://twitter.com/Codi_Finance
  • Discord: https://discord.com/invite/kEw8RkMU
  • Telegram: https://t.me/codi_finance_community

Het bericht CODI Finance Announces Forthcoming IDO verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

BTC price demands $63K flip as BlackRock CEO calls Bitcoin ‘legitimate’

BTC price gains from the weekend hold firm as Larry Fink confirms that he is no longer a Bitcoin "skeptic."

Tether hires Chainalysis’ chief economist for USDT usage reports

Tether has appointed Philip Gradwell as head of economics to improve transparency on USDT usage to regulators.

DePin Helium Mobile releases first post-roadmap progress update

Decentralized physical infrastructure networks represented the fourth most profitable sector for investors in the first half of 2024.

CME announces real-time indices for XRP

XRP has risen by over 23% in the last two weeks following the announcement from the CME and CTF that they will be providing reference...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo