Cardano steekt 100 miljoen dollar in NFT, DeFi en blockchain voorlichting

De cryptowereld blijft zich uitbreiden en gebruikers moeten over de verschillende aspecten van de industrie voorgelicht worden

Cardano is één van de toonaangevendste cryptoprojecten ter wereld. Het heeft in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en is nu de op twee na grootste crypto volgens marktkapitalisatie, nèt achter Ether en Bitcoin.

Emurgo, de commerciële venture tak van Cardano, kondigde gisteren tijdens de Cardano Summit 2021 aan dat het 100 miljoen dollar in crypto voorlichting zal investeren. Het geld zal besteed worden om mensen over de blockchain inspanningen op Cardano voor te lichten.

Ze zullen het geld alsmede gebruiken om gedecentraliseerde financiële (DeFi) en non-fungible token (NFT) oplossingen op de blockchain te stimuleren. Cardano is één van de grootste rivalen van Ethereum en de fondsen kunnen een grote bijdrage leveren aan het stimuleren van de NFT en DeFi apps die er momenteel op de blockchain beschikbaar zijn.

https://twitter.com/KenKodama_Biz/status/1442225321324032001?s=20

De Emurgo CEO Ken Kodama wees erop dat de investering de ontwikkeling binnen het Cardano ecosysteem zal versnellen. Cardano presteert immers, alsmede dankzij investeringen van onder meer Emurgo, de afgelopen jaren uitstekend.

Emurgo is één van de oprichters van Cardano en is gewild vanwege het leveren van allerlei oplossingen voor bedrijven, overheden en ontwikkelaars. Cardano werd dankzij de inzet van smart contract functies op de blockchain de op twee na grootste crypto volgens marktkapitalisatie.

In ander nieuws schonk Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, 20 miljoen dollar om zo het Hoskinson Center for Formal Mathematics aan de Carnegie Mellon University (CMU) te kunnen bouwen. Dit centrum zal zich op het onderzoeken van wiskundige stellingen richten; dit door met behulp van computers bewijzen hiervoor te ontdekken, deze stappen te verifiëren plus de juistheid ervan te certificeren.

De Cardano blockchain is op dit moment de thuisbasis van enkele NFT’s en DeFi projecten. Het wil echter groter groeien en uiteindelijk op het gebied van NFT’s, DeFi en andere smart contract functies met Ethereum concurreren. Solana is een andere blockchain die voor een stevige concurrentie voor Ethereum en Cardano zorgt.

Solana is één van de meest gebruikte blockchains in de crypto-omgeving en tal van investeerders zijn optimistisch over het project. De DeFi en NFT sectoren zullen de komende jaren naar verwachting een enorme groei doormaken, en deze smart contract blockchains zullen de acceptatie hiervan waarschijnlijk leiden.

The post Cardano steekt 100 miljoen dollar in NFT, DeFi en blockchain voorlichting appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin whale watching is ‘useless’ for information — Traders

Bitcoin whale watching is “good for social media” but not for valuable analysis, according to traders.

Binance co-founder beseeches Elon Musk to address cryptocurrency scams on X

According to Yi He, “a significant amount of money” was lost when X.com users were tricked by an impersonation scam.

Musk promises ban on Apple, Greenpeace calls for Bitcoin’s PoS, and other news: Hodler’s Digest, June 9-15

Elon Musk threatens to ban Apple devices if they integrate with ChatGPT, Greenpeace calls for a shift in Bitcoin’s consensus mechanism, and more.

Whale Activity Propels Rebel Satoshi (RECQ) Presale Amid Slumping Prices for Polygon (MATIC) and Arbitrum (ARB)

TLDR Despite a recent surge, experts have an overall bearish outlook on Polygon (MATIC). Arbitrum (ARB) dipped slightly over the past few days. Experts have begun to...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo