Cardano prijsanalyse: ADA faalt om weerstand op 1,42 dollar te testen

Cardano is er weer niet in geslaagd het weerstandsniveau van 1,42 dollar te doorbreken, maar het zal dit niveau waarschijnlijk opnieuw gaan testen, want de prijs is in de afgelopen uren met bijna 1% gestegen.

De cryptomarkt herstelt zich weer na de lichte dip van een paar uur geleden. Bitcoin wist de grens van 40.000 dollar te bereiken en de waarde van BTC is in de afgelopen 24 uur met bijna 1% gestegen. Ether, Dogecoin en Binance Coin handelen ook in de positieve zone, ondanks dat de waarde minder dan 1% steeg.

Cardano slaagde er gisteren niet in het weerstandsniveau op 1.42 dollar te doorbreken, waarbij de crypto omlaag ging en richting de 1,25 dollar regio corrigeerde. ADA probeert echter opnieuw het weerstandsniveau te doorbreken, want de prijs stijgt op dit moment met meer dan 1%.

ADA prijsvooruitzicht

De ADA/USD 4-uurs grafiek wordt bullish nadat de cryptovaluta een paar uur geleden nog omlaag gegaan was. De prijs van ADA is dus nu in 24 uur met 1% gestegen en handelt momenteel op 1,28 dollar per munt na gisteren tot 1,25 dollar te zijn gezakt.

In de huidige toestand zou ADA deze run kunnen voortzetten en waarschijnlijk het 24-uurs hoogtepunt van 1.32 dollar overtreffen. In het geval van een langere rally die door de algemene cryptomarkt aangewakkerd zou worden, zou ADA op zoek kunnen naar een doorbraak van het belangrijke weerstandsniveau op 1.42 dollar, nadat het in de afgelopen week twee keer niet lukte.

ADA/USD 4-uurs grafiek. Bron: Coinalyze 

Tenzij er een langere marktrally komt, zal het 30-daagse hoogtepunt van 1,499 dollar een verdere opwaartse beweging moeten blokkeren. De bearishe trend is echter toch nog niet helemaal weg, zoals blijkt uit de lichte correctie van de afgelopen uren.

Als ADA er niet in slaagt het weerstandsniveau van 1,42 dollar te doorbreken, dan zou het weer lager kunnen corrigeren en richting het 1,30 dollar niveau zakken. Het 100 4-uurs simple moving average (SMA) op 1,21 dollar zou echter een verdere neerwaartse beweging moeten beperken.

The post Cardano prijsanalyse: ADA faalt om weerstand op 1,42 dollar te testen appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

Optimism network launches testnet fault-proof system in pursuit of decentralization

OP Labs, the developer of the Optimism network, launched a testnet version of its fault-proof system, according to an Oct. 3 blog post. Once it...

12 crypto experts’ tips for companies working with tokenized assets

For many consumers, dealing with certain industries - including finance and real estate - is a frustrating experience due to the vast amount of paperwork...

Binance to shut down BUSD lending by October 25

Crypto exchange Binance will cease borrowing and lending services for its native stablecoin Binance USD (BUSD) by October 25. According to the October 3 announcement, the...

Elon Musk told to dump Satoshi ‘X’ account: crypto community

Members of the crypto community have rallied behind a post on X calling for Elon Musk to remove the profile on the platform that has...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo