BREAKING: Meme coin PEPE op All-Time high

Na een periode van stilte lijkt PEPE, de meme cryptocurrency, weer helemaal terug te zijn! Met een indrukwekkende stijging van maar liefst 22% in één dag heeft PEPE een all-time high bereikt. De vraag die nu op ieders lippen brandt: kan PEPE nog een nul verslinden als de altcoin- en meme-coin-rage aanhoudt?

Banner Pepe 1

Kan PEPE nog een nulletje verslinden?

De recente rally van PEPE vertoont geen tekenen van stoppen. De vraag blijft echter of deze opkomende meme cryptocurrency in staat is om nog een nul aan zijn prijs toe te voegen als de altcoin en meme-coin boom blijft voortduren. Wat zijn de verwachtingen van de gemeenschap en wat drijft deze ongekende groei?

Naar de app ➜  

Waar haalt PEPE zijn steun vandaan?

PEPE lijkt te gedijen op een golf van hernieuwde energie in de cryptomarkt. Maar waar vindt PEPE zijn ondersteuning? Ontdek hoe meer dan 44% van alle PEPE-transacties geconcentreerd zijn in één handelspaar op Binance en hoe de toevoeging van PEPE aan platforms als Revolut en Crypto.com de blootstelling vergroot.

All-Time high na ontwaken van Roaring Kitty

De opwinding rondom meme-tokens viel samen met de terugkeer van Roaring Kitty, de legendarische aandelenkiezer achter de GameStop-short squeeze. Hoe beïnvloedt dit de marktstemming en wat betekent dit voor PEPE?

Naar de app ➜

All Dutch and English crypto news!

Ethereum ETF June launch ‘legit possibility’ as BlackRock files amended S-1

BlackRock updated its Form S-1 for its spot Ether ETF, which analysts say is a “good sign” that issuers and the SEC are working on...

Stablecoin market cap rises to 2-year highs as dominance slides to 6%: CCData

After eight consecutive months of ascent, the stablecoin market capitalization has risen to a 24-month high of $161 billion in May.

Argentina’s Milei meets top tech CEOs to boost business relations

Libertarian Argentina has “enormous possibilities” under his leadership, Milei tells Sam Altman.

US Treasury report outlines potential financial risks of NFTs

The government department outlined potential concerns with the NFT market, including terrorist financing, theft, and funding nuclear proliferation.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo