Breaking: Is Ripple zojuist gehacked voor $112M?

Het Ripple XRP-token heeft meer dan 5% van zijn waarde verloren nadat er melding is gemaakt van een mogelijke hack ter waarde van $112,5 miljoen. Blockchain-analist ZachXBT beweert op X (voorheen Twitter) dat er 213 miljoen XRP-tokens uit één portemonnee zijn gehaald en vervolgens zijn witgewassen via meerdere beurzen, waaronder Binance, Kraken en OKX.

XRP-daalt na schokkende hack

Het nieuws van de mogelijke hack heeft XRP-investeerders geschokt, en de prijs van het token is gedaald. Op dit moment wordt XRP verhandeld op $0,497, nadat het de dag begon op $0,525, volgens gegevens van CoinDesk.

Ripple heeft nog niet gereageerd op het verzoek om commentaar van CoinDesk.

Deze mogelijke hack benadrukt opnieuw de noodzaak van veiligheid en beveiliging in de wereld van cryptocurrency. Investeerders worden aangemoedigd om voorzichtig te zijn en te zorgen voor de beveiliging van hun digitale activa.

Beveiliging en voorzichtigheid zijn essentieel

Het is belangrijk op te merken dat de cryptomarkt volatiel kan zijn en dat investeerders altijd alert moeten blijven op mogelijke bedreigingen en beveiligingsrisico’s. Het is raadzaam om cryptocurrency op veilige hardwarewallets op te slaan en regelmatig wachtwoorden en beveiligingsmaatregelen bij te werken.

Hoewel de details van deze mogelijke hack nog moeten worden bevestigd, is het een herinnering aan het belang van waakzaamheid en beveiliging in de snel evoluerende wereld van digitale activa.

Blijf op de hoogte voor verdere ontwikkelingen en updates met betrekking tot deze zaak, aangezien meer informatie beschikbaar komt.

All Dutch and English crypto news!

US govt moves $922 million of seized Bitcoin after BTC price broke $60,000

The government’s transfer occurred the same day Bitcoin breached the $60,000 mark for the first time in over 2 years. News Own this piece of crypto history Collect...

First-ever ICO on Bitcoin excels as Marathon Digital reveals new layer-2 network

Marathon Digital has unveiled two sidechains on Anduro, the new multi-chain layer-2 network on Bitcoin. Bitcoin Dogs ($0DOG), the first-ever BRC-20 ICO, has surpassed $5.4 million...

PEPE stijgt 200% in een maand, wat is er aan de hand?

Ondanks dat Pepe Coin vandaag 4,25% in de min staat zag de munt in de dagen hiervoor zijn waarde met 50% stijgen, en in de...

BinaryX IGO to list Project Matthew: Build A Space City With ERC-404 NFTs

Singapore, Singapore, February 29th, 2024, Chainwire BinaryX announced today the highly anticipated launch of their first Initial Game Offering (IGO) of the year, Project Matthew. Project...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo