Bitcoin koers verder omlaag, nieuwe ath voor Theta Fuel

08-06-2021 De Bitcoin beren lijken de strijd te gaan winnen op dit moment. Bitcoin zat ruim 2 weken in een symmetrische driehoek, brak eerst uit naar boven, viel weer terug, dook toen naar beneden en vocht zich opnieuw terug, maar nadat het al diverse keren de support aan de onderkant van de symmetrische driehoek testte, lijkt deze nu definitief de support verloren te hebben. Het volume wordt langzaamaan ook groter ook al is het nog niet extreem hoog. De koers dook sinds gistermiddag uiteindelijk verder omlaag naar een koers van $32123. Momenteel is de koers wel weer iets aan het opkrabbelen. De koers staat nu ruim 1000 dollar hoger. Of we echt richting de technische target van rond de $25000 zullen gaan is de vraag, maar vooralsnog hebben de beren de overhand.

En zoals eigenlijk haast altijd doken de koersen van de altcoins met Bitcoin mee naar beneden toe. We zien flinke verliezen voor o.a. Ethereum, Cardano en Ripple, maar het gros van de altcoins doet het eigenlijk net zo slecht. De schade van Theta, die gisteren nog een ruime plus liet noteren is met 2,75 procent in het rood nog enigszins beperkt. De gastoken van Theta, Theta Fuel doet het echter fantastisch. Het wist zojuist een nieuwe all time high neer te zetten. De oude ath van Theta Fuel lag op 56,9 dollarcent en deze staat nu op 58,5 dollarcent.

All Dutch and English crypto news!

Donald Trump vows to end Joe Biden’s ‘war on crypto’

United States Presidential candidate Donald Trump reiterated his intention to take a more favorable stance towards cryptocurrency compared to the current Biden administration.

Bitcoin whale watching is ‘useless’ for information — Traders

Bitcoin whale watching is “good for social media” but not for valuable analysis, according to traders.

Binance co-founder beseeches Elon Musk to address cryptocurrency scams on X

According to Yi He, “a significant amount of money” was lost when X.com users were tricked by an impersonation scam.

Musk promises ban on Apple, Greenpeace calls for Bitcoin’s PoS, and other news: Hodler’s Digest, June 9-15

Elon Musk threatens to ban Apple devices if they integrate with ChatGPT, Greenpeace calls for a shift in Bitcoin’s consensus mechanism, and more.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo