Bitcoin en goud beste bescherming tegen corruptie en incompetentie

Is het een vereiste om een ontzettend kleurrijk karakter te hebben als je iets met Bitcoin hebt? Nee… het maakt Bitcoin niet uit, die gaat gewoon lekker door. Toch heeft het vrije karakter een enorme aantrekkingskracht op bijzondere figuren zoals Robert Kiyosaki.

Wie is Robert Kiyosaki?

Robert Kiyosaki is een Amerikaanse zakenman, auteur en spreker. Hij is vooral bekend van zijn in 1997 verschenen boek ‘Rich Dad Poor Dad’, waarin hij persoonlijke financiële lessen deelt. Niet slecht dus, hij teert al meer dan 25 jaar op één succesverhaal.

Kiyosaki benadrukt het belang van financiële educatie en het opbouwen van passief inkomen. Hij heeft ook andere boeken geschreven en organiseert seminars over financiële slimmigheden en investeringen.

Voor Bitcoin, goud en Trump

De laatste jaren laat hij online van zich horen. Zijn Twitter-account leest als die van Willem Middelkoop, een hoop retoriek dat de dollar valt en alleen Bitcoin en goud ons kunnen redden. Daarnaast kenmerkt de auteur zich ook door zich online heel pro-Trump op te stellen.

Op dit moment speelt er genoeg in de VS om boos over te tweeten. Zo kunnen Republikeinen en Democraten nog steeds niet beslissen of de VS het schuldenplafond moet verhogen, en er blijven twijfels of het land zijn schulden wel kan aflossen. Maar zelfs als beide partijen een deal sluiten, kan het goed zijn dat de schade aan de Amerikaanse economie al is aangebracht.

Robert Kiyosaki voelde zich genoodzaakt hier commentaar op te leveren.

Bitcoin, zilver en goud als verzekering tegen crash

De schrijver is bekend om zijn pessimistische opvattingen over de huidige wereldeconomie en zegt dat er veel corruptie is en dat de leiders corrupt zijn (lees: President Joe Biden). Hij verwacht niet dat het Biden lukt om de economie zacht te laten landen, maar dat er een flinke crash zal plaatsvinden.

Hij waarschuwt zijn volgers dat ze zilver, goud en/of Bitcoin moeten kopen als verzekering tegen deze corruptie en incompetentie.

All Dutch and English crypto news!

FTX debtors object Genesis’ ‘critical’ claim estimate of ‘$0.00’

Just a month after bankrupt cryptocurrency exchange FTX was seeking $4 billion from the also bankrupt crypto lender Genesis, it is now contesting a claim...

Elliptic integrates ChatGPT to bolster crypto risk detection

Crypto risk management firm Elliptic is integrating artificial intelligence chatbot, ChatGPT, to ramp up accuracy and scalability in detecting crypto threats, amid other crypto firms...

Warren’s alleged work with short-seller shows anti-crypto army heating up

What do progressive Democrats, Republican national security hawks and Wall Street traders have in common? They are all apparently enlisting in United States Senator Elizabeth...

Musk’s alleged price manipulation, the Satoshi AI chatbot and more: Hodler’s Digest, May 28 – June 3

Top Stories This Week Dogecoin investors accuse Elon Musk of insider trading in amended class-action lawsuit A group of Dogecoin investors has requested leave to amend a...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo