Bitcoin bereikt boven de 64.000 dollar haar hoogste dagelijkse sluiting ooit

BTC/USD bereikte dinsdag op Coinbase een intraday high van 64.500 dollar

Bitcoin steeg op dinsdag tot 64.500 dollar, waarbij de waarde van de crypto het dichtst in de buurt van het record van 64.805 dollar kwam dat in april bereikt werd.

De prijsactie van Bitcoin op deze woensdag omvatte een intraday high van 64,399 dollar op de Amerikaanse crypto-uitwisseling Coinbase, iets wat op een bullish verlangen wijst om naar een nieuwe recordprijs te streven.

De crypto-analist Rekt Capital zegt dat de koersstijging van Bitcoin boven de 64.000 dollar ervoor zorgde dat het BTC/USD handelspaar de laatste weerstandslijn doorbrak voordat het mogelijk een prijs ontdekkingsgebied betrad. Als dat inderdaad zo is, dan zou Bitcoin op de korte termijn haar koerswinst naar de 70.000 dollar kunnen uitbreiden.

https://twitter.com/rektcapital/status/1450745375892164609

Bitcoin verhandelt op het moment van schrijven in de buurt van de 63.956 dollar. Dit met een nieuwe dagelijkse kaars die nog hoger sluit dan de 64.303 dollar van dinsdag, om het de bulls zo waarschijnlijk nog hoger te laten pushen.

De BTC koersprijs profiteert van het ETF nieuws

Een dag nadat de ProShares Bitcoin Futures ETF onder het tickersymbool BITO op de New York Stock Exchange debuteerde, zag BTC een toenemende verkoopdruk.

Uit gegevens bleek verder dat de ProShares Bitcoin Strategy ETF op de eerste dag bijna 1 miljard dollar aan dagelijks handelsvolume aantrok. Volgens TradingView opende BITO op 40,88 dollar, werden er op de dag 20,406 miljoen aandelen van BITO verhandeld en bereikte het vervolgens een dagelijkse afsluiting van 41,94 dollar.

Het positieve sentiment volgt alsmede op een aankondiging van de toonaangevende crypto-activa beheerder Grayscale met betrekking tot de plannen om haar Bitcoin Trust in een BTC spot ETF om te zetten.

Volgens Barry Silbert, de CEO van de Digital Currency Group, hebben Grayscale en de NYSE “het proces formeel in gang gezet”.

https://twitter.com/BarrySilbert/status/1450448566615527425

Na zich tijdens de vroege ochtend transacties onder het kritische niveau van 64.000 dollar te hebben teruggetrokken, is ‘s werelds grootste cryptovaluta met een marktkapitalisatie van 1,2 biljoen dollar weer boven dit weerstandsniveau gesprongen en lijkt het erop dat het haar prijsrecord zal breken.

The post Bitcoin bereikt boven de 64.000 dollar haar hoogste dagelijkse sluiting ooit appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin is the only decentralized currency, Tether CEO says

The CEO of the company behind the world’s largest stablecoin, Tether (USDT), believes that Bitcoin is the only unstoppable cryptocurrency.

Tokenizing music catalogs: The next frontier for Web3 and the music industry

At the Proof of Talk 2024 conference in Paris, Serio Mottola, the CEO of Music Protocol, advocated for integrating blockchain technology into the already established...

Bitcoin price tracks $68K as ‘chicken’ crypto market shrugs off US PPI

Bitcoin and altcoins are unmoved by a significant inflation slowdown, as shown in the latest U.S. macro data.

Bitget COO Apprentices Showcase Talent at the University of Nicosia Event

Victoria, Seychelle, June 13th, 2024, Chainwire Bitget, a leading cryptocurrency exchange and Web3 company, is excited to announce the participation of its COO Apprentices in a...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo