Binance storing oplossen

Is er een Binance storing vandaag? Probeer je jouw account te openen maar werkt de Binance login niet? Is de Binance server down? 

Net zoals elk groot platform kan ook Binance problemen ondervinden met zijn server. Maar vaak zijn de problemen die je als belegger ondervindt op het Binance platform gelukkig zelf op te lossen.

Binance storting error

Soms is een uitbetaling via het Binance platform tragen dan gewoonlijk en zijn klanten bang dat deze niet is gelukt, of dat ze het geld kwijt zijn. Je kunt aan de status van de uitbetaling zien of dit het geval is.

Als het gestorte geld niet op jouw Binance account is aangekomen, kunt je via de website een zelfbedieningsherstel aanvragen om het geld op te halen. Om dit te doen moet je zijn ingelogd op het Binance account en kun je dit in het help center aanvragen.

Binance login problemen

Vaak is een binance login probleem niet een binance storing en makkelijk op te lossen. Soms sluit Binance een account omdat ze meer informatie willen, of omdat ze vermoeden dat er fraudelente handelingen zijn verricht met een betaalkaart. Gelukkig komt dit niet vaak voor, en kan het de google authenticator zijn die een probleem geeft. Om deze te kunnen resetten zul je moeten zijn ingelogd. Dit is een veel voorkomend probleem wanneer je van telefoon nummer veranderd. Je zult dan ook contact moeten opnemen met de helpdesk van Binance als je niet meer kunt inloggen. 

Waar kan ik zien of er een Binance storing is?

Binance gebruikt zijn social media kanalen om aan te geven wanneer er een Binance storing is, zoals twitter. Ook kun je alle vragen omtrent een Binance storing terug vinden in de help center op de Binance website.

Gelukkig zijn bijna alle problemen die je kunt ondervinden op het platform geen Binance storing en makkelijk op te lossen. Je kunt via de live chat en het ticketservice snel contact krijgen met Binance en er zo voor zorgen dat je weer snel live bent.

Het bericht Binance storing oplossen verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

Celsius creditors vote in favor of reorganization plan

The creditors involved in the Celsius bankruptcy case have voted in favor of a plan that will see funds returned to them as well as...

Crypto exchange Binance reopens exchange services in Belgium

Crypto exchange Binance has reopened registrations and access to its products and services for its Belgian crypto users again -  three months after the exchange...

Vitalik Buterin’s Privacy Pool idea is interesting, but it’s just the start

By now, most of the cryptosphere has heard of Privacy Pools - a project launched this year by Ameen Soleimani, a well-known developer and founder....

Crypto bills could be delayed as many prepare for US gov’t shutdown

The United States government could be shut down in the next 7 days with House Speaker Kevin McCarthy facing political pressure from members of his...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo