Binance Coin prijsanalyse: BNB overwint een cruciale hindernis

Als de koopdruk blijft toenemen, dan zou de BNB prijs boven het 500 dollar niveau uit kunnen komen en zouden de bulls zich hierna op de 17 mei piekprijs van 569 dollar kunnen richten

Binance Coin (BNB) verandert op het moment van schrijven zo rond de 481 dollar van eigenaar, wat een stijging van ongeveer 5% in de afgelopen 24 uur is en meer dan 15% in de afgelopen week. De prijs van de op de vierde plaats gerangschikte cryptovaluta is sinds haar uitbraak boven de 300 dollar met ongeveer 61% gestegen en bereikte wederom het prijsniveau dat voor het laatst afgelopen mei gezien werd.

Bitcoin (BTC) heeft veel optimisme gegenereerd sinds het voor het eerst sinds mei boven de 50.000 dollar uitkwam, en de altcoins zullen waarschijnlijk ook van deze positiviteit profiteren.

De ontvangst van een nieuwe regelgevende tegenwind en de kwestie van de verplichte KYC richtlijn zou in de toekomst knelpunten voor Binance op kunnen leveren. Plus een algemene inzinking van de cryptomarkt zou eveneens op de prijs van invloed kunnen zijn, dit ondanks de korte termijn prognose die suggereert dat de bulls de touwtjes in handen hebben.

Binance Coin prijsvooruitzicht

Afgezien van de wereldwijde regelgevende druk is de prijs van Binance Coin toch blijven stijgen sinds de het een sprong boven de belangrijkste ondersteuning van 330 dollar maakte.

Het BNB/USD handelspaar heeft vervolgens cruciale prijsschommelingen boven diverse weerstandsniveaus gezien. Na een opleving boven de horizontale ondersteuning in de buurt van de 396 dollar, steeg de Binance Coin prijs voorbij het 50% Fibonacci retracementniveau (414 dollar) en beproefde het erna het 61,8% Fib niveau van de swing low van 569 naar 258 dollar in de buurt van de 450 dollar.

De BNB/USD is nu op zoek naar een consolidatie boven de 480 dollar. De prijs van Binance Coin zou daaropvolgend naar haar nieuwe target zo rond de 569 dollar kunnen stijgen, als de bulls de horizontale lijn die door het Fib niveau van 78,6% (502 dollar) gemarkeerd wordt opnieuw zal beproeven. 

BNB/USD dagelijkse prijsgrafiek. Bron: TradingView

Als we naar de bovenstaande prijsgrafiek kijken, dan zien we dat de overbought omstandigheden van de RSI plus de stijgende curven van de 20 EMA en 50 MA de korte termijn vooruitzichten bullish ondersteunen.

Als de markten desondanks toch nog om mochten slaan, dan is er altijd nog een primaire ondersteuningszone met een samenvloeiing van de ondersteuningen op het 61,8% Fib niveau, de horizontale lijn op de 430 dollar en het 50% Fib niveau. Als de bulls er niet in mochten slagen om boven deze vraagzone te blijven, dan zou een bearishe afdaling BNB/USD naar het 20 EMA (405 dollar) en de 50 MA (345 dollar) prijsniveau kunnen pushen.

The post Binance Coin prijsanalyse: BNB overwint een cruciale hindernis appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin is the only decentralized currency, Tether CEO says

The CEO of the company behind the world’s largest stablecoin, Tether (USDT), believes that Bitcoin is the only unstoppable cryptocurrency.

Tokenizing music catalogs: The next frontier for Web3 and the music industry

At the Proof of Talk 2024 conference in Paris, Serio Mottola, the CEO of Music Protocol, advocated for integrating blockchain technology into the already established...

Bitcoin price tracks $68K as ‘chicken’ crypto market shrugs off US PPI

Bitcoin and altcoins are unmoved by a significant inflation slowdown, as shown in the latest U.S. macro data.

Bitget COO Apprentices Showcase Talent at the University of Nicosia Event

Victoria, Seychelle, June 13th, 2024, Chainwire Bitget, a leading cryptocurrency exchange and Web3 company, is excited to announce the participation of its COO Apprentices in a...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo