Binance Coin prijsanalyse: BNB overwint een cruciale hindernis

Als de koopdruk blijft toenemen, dan zou de BNB prijs boven het 500 dollar niveau uit kunnen komen en zouden de bulls zich hierna op de 17 mei piekprijs van 569 dollar kunnen richten

Binance Coin (BNB) verandert op het moment van schrijven zo rond de 481 dollar van eigenaar, wat een stijging van ongeveer 5% in de afgelopen 24 uur is en meer dan 15% in de afgelopen week. De prijs van de op de vierde plaats gerangschikte cryptovaluta is sinds haar uitbraak boven de 300 dollar met ongeveer 61% gestegen en bereikte wederom het prijsniveau dat voor het laatst afgelopen mei gezien werd.

Bitcoin (BTC) heeft veel optimisme gegenereerd sinds het voor het eerst sinds mei boven de 50.000 dollar uitkwam, en de altcoins zullen waarschijnlijk ook van deze positiviteit profiteren.

De ontvangst van een nieuwe regelgevende tegenwind en de kwestie van de verplichte KYC richtlijn zou in de toekomst knelpunten voor Binance op kunnen leveren. Plus een algemene inzinking van de cryptomarkt zou eveneens op de prijs van invloed kunnen zijn, dit ondanks de korte termijn prognose die suggereert dat de bulls de touwtjes in handen hebben.

Binance Coin prijsvooruitzicht

Afgezien van de wereldwijde regelgevende druk is de prijs van Binance Coin toch blijven stijgen sinds de het een sprong boven de belangrijkste ondersteuning van 330 dollar maakte.

Het BNB/USD handelspaar heeft vervolgens cruciale prijsschommelingen boven diverse weerstandsniveaus gezien. Na een opleving boven de horizontale ondersteuning in de buurt van de 396 dollar, steeg de Binance Coin prijs voorbij het 50% Fibonacci retracementniveau (414 dollar) en beproefde het erna het 61,8% Fib niveau van de swing low van 569 naar 258 dollar in de buurt van de 450 dollar.

De BNB/USD is nu op zoek naar een consolidatie boven de 480 dollar. De prijs van Binance Coin zou daaropvolgend naar haar nieuwe target zo rond de 569 dollar kunnen stijgen, als de bulls de horizontale lijn die door het Fib niveau van 78,6% (502 dollar) gemarkeerd wordt opnieuw zal beproeven. 

BNB/USD dagelijkse prijsgrafiek. Bron: TradingView

Als we naar de bovenstaande prijsgrafiek kijken, dan zien we dat de overbought omstandigheden van de RSI plus de stijgende curven van de 20 EMA en 50 MA de korte termijn vooruitzichten bullish ondersteunen.

Als de markten desondanks toch nog om mochten slaan, dan is er altijd nog een primaire ondersteuningszone met een samenvloeiing van de ondersteuningen op het 61,8% Fib niveau, de horizontale lijn op de 430 dollar en het 50% Fib niveau. Als de bulls er niet in mochten slagen om boven deze vraagzone te blijven, dan zou een bearishe afdaling BNB/USD naar het 20 EMA (405 dollar) en de 50 MA (345 dollar) prijsniveau kunnen pushen.

The post Binance Coin prijsanalyse: BNB overwint een cruciale hindernis appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

Uniswap Foundation targets $62M in additional funding

Decentralized exchange (DEX) Uniswap is seeking an on-chain vote to approve the second tranche of the $74 million funding for its developer Uniswap Foundation. According to...

IBM, Microsoft, others form post-quantum cryptography coalition

IBM Quantum and Microsoft have formed a coalition to tackle post-quantum cryptography alongside not-for-profit research tank MITRE, U.K.-based cryptography firm PQShield, Google sibling company SandboxAQ,...

Texas is home to nearly 30% of all Bitcoin hash rate — Foundry

The U.S. state of Texas accounts for over 28% of all Bitcoin (BTC) hashing power in the United States, according to the latest Hashrate Map...

Price analysis 9/27: BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, DOGE, SOL, TON, DOT, MATIC

Bitcoin (BTC) managed to stay above the $26,000 level even as the S&P 500 tumbled to a three-month low and the US dollar index (DXY)...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo