Bij cBridge-mainnet lancering door Celer, compatibiliteit met meerdere ketens beloofd

Celer Network, laag-twee schaalplatform, heeft officieel de mainnet-versie van cBridge gelanceerd. Het is een netwerk met meerdere ketens dat gebruikers de mogelijkheid biedt om activa gemakkelijker over meerdere blockchains te wisselen. Celer kondigde donderdag aan dat gebruikers met cBridge tokens direct kunnen overdragen over Ethereum-, Polygon-, Binance Smart Chain- en Arbitrum-netwerken.

Zonder enige liquiditeitsknelpunten te ervaren. Veel van de bestaande uitdagingen die de volledige integratie van laag-twee schaaloplossingen verhinderen, beweert het bedrijf dat cBRidge het heeft opgelost. Het zijn uitdagingen waaronder een te complexe gebruikerservaring en de opvallende middelen die nodig zijn om activa over meerdere ketens te verplaatsen.

Medeoprichter van Celer Network, Mo Dong, zei dat de missie van zijn project is om blockchain-technologie te democratiseren en aantrekkelijker te maken voor het reguliere publiek. Hij gaf aan dat als een open-sourceplatform hun missie is om blockchain-adoptie mainstream te maken. Verder is hun doel met cBridge om een krachtig en kosteneffici├źnt interoperabel netwerk voor waardeoverdracht te leveren.

Zonder compromis over de veiligheid of vertrouwensvrije garantie, volgens Mo Dong. Vooral voor DeFi-gebruikers, die de technologie kunnen gebruiken om de overdrachts- en liquiditeitskosten te beheren bij het verplaatsen van hun tokens, kan de toepassing van cBridge handig worden. De noodzaak om de transactiekosten in verband met DeFi te verlagen, heeft meer ontwikkelaars naar het Celer-netwerk gelokt, zoals Cointelegraph meldde.

Voornamelijk in de niches DeFi, gaming en interoperabiliteit, hebben Celer-applicaties en middleware tot nu toe meer dan een miljoen gebruikers aangetrokken. In 2021 hebben projecten die chain overschrijdende integratie mogelijk maken, meer aandacht gekregen. Het Polkadot-ecosysteem dat de nadruk legt op interoperabiliteit en chain overschrijdende overdrachten, heeft daarmee veel te maken.

Eerder dit jaar leidde het nieuws over de integratie van Polkadot tot een grote rally in het oorspronkelijke token van Celer, namelijk CELR.

Het bericht Bij cBridge-mainnet lancering door Celer, compatibiliteit met meerdere ketens beloofd verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

Chainlink quietly changes multisig rules, Mixin offers $20M bounty: Finance Redefined

Welcome to Finance Redefined, your weekly dose of essential decentralized finance (DeFi) insights - a newsletter crafted to bring you the most significant developments from...

Georgia preparing limited live CBDC pilot, considering Ripple among tech providers

The National Bank of Georgia (NBG) has announced that it will advance its research on a digital lari central bank digital currency (CBDC) in a...

Google Cloud is now a validator on Polygon

Polygon Labs has announced that Google Cloud is now a validator on Polygon PoS network. The new validator will bring "same infrastructure" powering YouTube and Gmail. Google...

Invesco Galaxy applies for Ether spot ETF

Asset managers keep pursuing digital asset products, as Invesco and Galaxy Digital allegedly filed for a spot Ethereum (ETH) exchange-traded fund (ETF) on Sept. 29.  Bloomberg...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo