Biedt de daling van Pepe kansen voor beleggers?

De prijs van Pepe is de afgelopen 24 uur met 5% gedaald tot $0,000007554, terwijl de bredere cryptomarkt vandaag een verlies van ongeveer 4% lijdt. Ondanks deze daling blijft de PEPE-koers indrukwekkend met een bijna 50 % stijging in de afgelopen week. Hoewel het in een maand met 10% is gedaald, heeft de koers ook een stijging van 3.000% in het afgelopen jaar doorgemaakt. Deze correctie biedt handelaren de kans om de dip te kopen, met een onbekende walvis die gisteren maar liefst $1,5 miljoen aan PEPE heeft gekocht, wat wijst op mogelijke aankomende rally’s.

Banner Pepe 1

Indicatoren wijzen op toekomstige stijging van Pepe

Na een dip in de afgelopen dagen, laten de indicatoren van PEPE weer momentum zien, wat wijst op mogelijk snel herstel. De relatieve sterkte-index (RSI) is gestegen van net onder de 40 gisteren tot ongeveer 55 vandaag, een teken van koopdruk. Tegelijkertijd is het 30-daags gemiddelde gestopt met de daling van gisteren en begint het weer te stijgen, waardoor er meer afstand ontstaat tussen zichzelf en het 200-daags gemiddelde. Dit duidt op een groeifase voor de munt, ook geïndiceerd door het feit dat het handelsvolume van PEPE in de afgelopen dag is gestegen tot $1,5 miljard.

Verwachtingen voor de toekomst

Met het huidige marktklimaat, waarbij de bredere markt te maken heeft met enkele uitdagingen, zoals onder druk staande miners en mogelijke juridische kwesties, wachten veel Amerikaanse beleggers op versoepeling van het monetaire beleid. In zo’n context kan PEPE een van de grootste begunstigden zijn onder gevestigde meme coins, vooral omdat het een van de favoriete meme coins blijft voor whales.

Naar de app ➜  

All Dutch and English crypto news!

Nvidia faces ‘near zero chance’ of beating Bitcoin this decade again — Crypto execs

Technology company Nvidia outperformed Bitcoin over the past decade, but cryptocurrency executives see slim chances of a repeat.

How to train an AI bot to day-trade crypto

Learn the essential steps to create and train your own AI bot for day trading cryptocurrencies and potentially automate your trading decisions.

Marathon Digital enters renewable energy partnership with Kenyan gov’t

Marathon Digital, one of the world’s leading Bitcoin mining operations, announced a collaboration to overhaul Kenya’s renewable energy sector.

BitGo’s $100M suit against Galaxy can proceed — Delaware Supreme Court

After being dismissed by the Delaware Court of Chancery in 2023, the state’s supreme court ruled the definition of the merger agreement between BitGo and...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo