Beaxy Gids 2021 | Handelaarsplatform voor inzetten en lage kosten

Beaxy is een crypto handelsplatvorm dat eigendom is van Windy Inc en werd gelanceerd in Juni 2019. Het platform wordt beheerd door Windy Inc. Het hoofddoel is om voor crypto-handelaars een verbeteringen aan te brengen door een moderne manier van verkopen en kopen van digitale activa aan te bieden. Met andere woorden, het is de bedoeling om crypto- en fiat-functionaliteit te bieden met hoge prestaties, een hoog beveiligingsniveau en een uitgebreid ondersteuningsniveau voor klanten.

Het idee achter Beaxy is om handelaars te belonen voor hun loyaliteit en prijsvermindering tot 25% te bieden door integratie van de oorspronkelijke BXY-token.

De belangrijkste voordelen van Beaxy zijn levenslange beloningen, 24/7 ondersteuning, vier lagen van beveiliging, unieke handelsmogelijkheden, aangepaste waarschuwingen, onmiddellijke FIT- stortingen voor credit- of debetkaart, een loyaliteitsprogramma en vele handige tools waarvan het team dacht dat ze ontbraken op andere beurzen.

De technologie achter Beaxy

Beaxy heeft beveiligingsmaatregelen genomen die voldoen aan de financiële regelgeving van de aandelenmarkt, zoals AML en KYC controleprocessen. Het oorspronkelijke Beaxy-platform werd eind 2019 gereviseerd door een nieuw team van ontwikkelaars en legacy finance-professionals. Een paar maanden later werd op 25 februari 2020 Beaxy 2.0 gelanceerd. Beaxy werkt als een op web gebaseerd handelsplatform door het gebruik van een uitstekende gebruikersinterface die vrijwel iedereen kan begrijpen en gebruiken. Het heeft ook volledig aanpasbare functies, zoals scroll-instellingen voor snelheden, zichtsverbeteringen en favorieten.

Het handelsplatform onderscheidt zich van anderen op de markt dankzij de hoge doorvoer, de databaseprestaties met lage wachttijd en de capaciteit om honderdduizenden transacties (225.000 per seconde) te verwerken met minder dan 1 ms wachttijd. De oprichter was van plan een platform te bouwen dat gemakkelijk kon worden geschaald en functies bevat die pieken in de vraag kunnen verminderen, alsook functies voor automatische schaalvergroting en het in evenwicht brengen van hulpbronnen. Door de samenwerking met OneMarketData krijgt de eindgebruiker of handelaar in dit geval handelsanalyses, data-onderzoek, diensten voor controletesten en bewaking.

Beaxy gebruikt een twee-factor verificatie die verenigbaar is met Authy en Google om accounts beter te beschermen. De uitwisseling is ook in overeenstemming met de ENISA- en PCI-DSS-normen. We kunnen ook niet voorbijgaan aan de klantenservice, want Beaxy biedt 24/7 ondersteuning met live chat-functies. Als je meertalige ondersteuning nodig hebt, is dit ook beschikbaar door een aanvraag te doen in het ticketsysteem, en ze hebben zelfs een FAQ-sectie en een Knowledge Base om te starten.

Beaxy ICO

De Beaxy ICO begon op 16 juni 2018 en eindigde op 30 september 2018.

Op 24 augustus 2018 hadden ze in de privé-periode meer dan $ 3 miljoen opgehaald toen ze in de buurt van de soft cap kwamen.

De ontwikkelaars schakelden later over op het inzamelen van privéfondsen en gebruikers konden vervolgens gebruiks-tokens rechtstreeks op het handelsplatform kopen. BXY-tokens werden beschikbaar voor aankoop en de prijs werd aangepast op basis van de prijs die de markt op dat moment weerspiegelde.

Op 11 juni 2019, na het verkrijgen van $ 8 miljoen aan financiering, lanceerde Beaxy een full-service cryptocurrency-uitwisseling en kwam beschikbaar in 185 verschillende landen, en 43 Amerikaanse staten.

Beaxy Tokenomics

De ticker-naam voor Beaxy is BXY
Beaxy heeft een handelsvolume van $ 5.586,52 USD. Het heeft een marktkapitalisatie van $ 2.262.418 USD en een circulerende voorraad van 283.086.487 BXY-munten
Met een maximaal aanbod van 500 miljoen is het Beaxy-handelsplatform momenteel de meest actieve markt waarin deze worden verhandeld
BXY is een uitwisselingstoken die het Beaxy Handelsplatform aandrijft
Het is een token die wordt gebruikt om het gebruikersniveau te verhogen, kosten te verlagen en toegang te krijgen tot nieuwe tools binnen het platform

Betrokkenheid bij de gemeenschap

Wanneer we het hebben over de gemeenschap rond Beaxy, deze is buitengewoon actief. Op Twitter was het laatste bericht op 3 februari 2021, met een constante stroom van meer dan 100 vind-ik-leuks en meer dan 50 re-tweets tijdens veel van hun aankondigingen. Op het moment van schrijven hebben ze meer dan 20.800 volgers.

Als het op Facebook aankomt, was de laatste post op 3 februari 2021, met een actieve gemeenschap  van 21.918 vind-ik-leuks en volgers. Ze zijn ook actief op platformen, zoals Medium, met een continue stroom artikelen, waarvan de laatste op 2 november 2020 werd geschreven. Hun Telegram-community telt 224 leden en hun Discord-kanaal 5,518 leden. Ze zijn ook actief op Reddit en tellen 275 leden.

Stappenplan-evaluatie

Als het gaat om het oorspronkelijke stappenplan van 2017 tot 2020, heeft het Beaxy-team alles waargemaakt wat ze hebben beloofd. Ze kondigden oorspronkelijk directe stortingen en fiat-integratie aan voor 2020. Op 2 november 2020 kondigden ze een samenwerking aan met het Gunbot-team, dat hoogwaardige handel biedt tegen een lage vergoeding en een Amerikaanse beurs die crypto-handel biedt tegen zes grote fiat-valuta’s. Als het gaat om de onmiddellijke stortingsbelofte, hebben ze niet alleen dit waargemaakt, maar op 4 augustus 2020 lanceerde Beaxy ook een bonusprogramma dat het bedrag dat je stort verdubbelt tot $ 500. Ze zijn ook extreem actief op Github met maandelijkse updates over de voortgang van de ontwikkelaars.

Functies en aanbiedingen

Beaxy Black – VIP-programma (30% korting op handelskosten + maandelijkse wedstrijden)
Bonusprogramma voor stortingen – Beaxy biedt gebruikers een bonus van 100% op stortingen tot $ 500, zodat u met een grotere hoeveelheid kunt handelen
Gunbot-integratie – Volledige integratie met de handelsrobot Gunbot op de Beaxy-beurs

Beaxy in het kort

Beaxy is het oorspronkelijke activa op de Beaxy-beurs. Dit is een van de sterkste waardeproposities vanwege het feit dat het de handelaren een aantrekkelijke structuur voor vergoedingen aanbiedt. BXY kan worden gebruikt om een ​​deel van de door Beaxy gegenereerde inkomsten te vorderen en om de inkomsten te vorderen die u kunt verdienen. BXY-houders kunnen BXY inwisselen voor PLS-tokens tegen een 1: 1-tarief. Met het STK Loyalty Rewards-programma kunnen gebruikers 12% APR verdienen voor een jaarlijkse storting van BXY-fondsen, waardoor het platform kan concurreren met vergelijkbare diensten die online worden aangeboden voor het genereren van passief inkomen.

De voordelen van Beaxy zijn het feit dat het meer dan 20 munten heeft met lage handelskosten, geweldige klantenondersteuning en dat het door vrijwel iedereen eenvoudig te gebruiken is.

The post Beaxy Gids 2021 | Handelaarsplatform voor inzetten en lage kosten appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

Bitcoin ETF’s zijn volledig terug met $100,8 miljoen aan instroom

Na twee opeenvolgende dagen van forse uitstroom hebben Bitcoin ETF’s op 12 juni een opmerkelijke ommekeer laten zien. Met een instroom van $100,8 miljoen werd...

Bitcoin is the only decentralized currency, Tether CEO says

The CEO of the company behind the world’s largest stablecoin, Tether (USDT), believes that Bitcoin is the only unstoppable cryptocurrency.

Tokenizing music catalogs: The next frontier for Web3 and the music industry

At the Proof of Talk 2024 conference in Paris, Serio Mottola, the CEO of Music Protocol, advocated for integrating blockchain technology into the already established...

Bitcoin price tracks $68K as ‘chicken’ crypto market shrugs off US PPI

Bitcoin and altcoins are unmoved by a significant inflation slowdown, as shown in the latest U.S. macro data.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo