Augustus 2020 kocht iemand $ 3400 aan SHIB en nu is het $ 1,55 miljard waard

In augustus heeft een adres met de vooruitziende blik voor $ 3400 aan Shiba Inu (SHIB) gekocht. Het adres heeft de waarde van de munten donderdag zien groeien tot maar liefst $ 1,55 miljard. De onbekende persoon heeft in totaal 44 keer SHIB gekocht sinds augustus 2020. Hierbij was $ 3200 de grootste aankoop ooit en nu is het totale bezit van 70.200.003.107.594 SHIB, $ 5,63 miljard waard.

Gebruiker Untraceable vroeg zich af of de SHIB-markt liquide genoeg was om 5,7 miljard dollar op te nemen als deze wallet wordt verkocht, nadat het wallet-adres op Twitter was gedeeld. De anonieme SHIB-hodler kocht het token met hondenthema negen keer in augustus 2020, volgens Etherscan. De persoon gaf hierbij die maand in totaal $ 3400 aan Wrapped Ethereum (wETH) uit.

De hodler is een crypto-miljardair geworden door alleen al zijn of haar aankopen in augustus, omdat de prijs van SHIB sinds het afgelopen jaar meer dan 94.278.239,8% is gestegen. Op het moment van schrijven zit het op $ 0,00008094. De totale marktkapitalisatie van SHIB is nu $ 40,3 miljard waard, volgens gegevens van CoinGecko.

Door de gigantische waardestijging van 1.063% van SHIB in de afgelopen 30 dagen, is de geliefde Dogecoin (DOGE) verdreven als een top 10-gerangschikte coin. SHIB staat nu op de negende plaats, terwijl DOGE op de elfde plaats staat met een marktkapitalisatie van $ 31,6 miljard, op het moment van publicatie. Online is er een nieuwe meme ontstaan, door de flippening van DOGE, waarin mensen Dogecoin een ‘boomer meme-coin’ noemen.

Er zijn drie punten die het bullish momentum van SHIB veroorzaakten. Hierbij wordt verwezen naar een toename van gebruikerstoegang via vermeldingen op meerdere crypto-uitwisselingen, de lancering van het eigen non-fungible tokenproject van Shiba Inu genaamd ‘Shiboshi’s’ en een stijging van in futures open rente op meerdere beurzen, waaronder OKEx, FTX en Huobi.

Vergeleken met SHIB komt de waardering van DOGE niet overeen. De oudere memecoin heeft hierbij de afgelopen 30 dagen slechts 18,5% gewonnen en zat op $ 0,23 terwijl SHIB de laatste tijd een snelle opkomst heeft ervaren.

Het bericht Augustus 2020 kocht iemand $ 3400 aan SHIB en nu is het $ 1,55 miljard waard verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

Circle weighs in on SEC vs. Binance case, argues stablecoins are not securities

In a court filing, Circle argued that assets that are pegged to the U.S. dollar, like the Binance USD (BUSD) or its own stablecoin USDC,...

Gemini to halt operations in the Netherlands by mid-November

New York-headquartered crypto exchange Gemini has decided to quit the Netherlands, following in the footsteps of crypto giant Binance. The company cites its inability to...

New US bill to require firms to report off-chain transactions to CFTC

A new bill in the United States aims to require cryptocurrency service providers to report all blockchain transactions to a government repository. On Sept. 28, U.S....

NFT artist raises $140K for cancer support charity

A nonfungible token (NFT) artist raised nearly $140,000 (114,000 British pounds) from an art event in Edinburgh, Scotland to support cancer treatment. Maggie's Edinburgh - an...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo