Analist: Ronde 2 van de Bitcoin bullmarkt komt eraan

Als we de populaire, maar pseudonieme analist Inmortal mogen geloven staat Bitcoin voor ronde twee van de bullmarkt. Inmortal ziet dat Bitcoin op dit moment zijn prijsactie uit 2020 spiegelt. Destijds vormde Bitcoin een patroon om zijn oude all-time high, om vervolgens aan een gigantische bullrun te beginnen.

Ronde twee van de bullmarkt?

“Het is geen hoop. Het is geen droom. Ronde twee van de bullmarkt is bijna hier. Grijp jezelf vast en laat je meevoeren door de trend”, zo luidt het verhaal van Inmortal.

Om zijn verhaal te bewijzen deelt Inmortal de bovenstaande grafiek, waarin we inderdaad zien dat Bitcoin op dit moment een met 2020 vergelijkbaar patroon volgt. Als het lukt om hier uit te breken, dan gaan we waarschijnlijk op overtuigende wijze richting een nieuwe all-time high.

“Het slechte nieuws? We hebben sinds de all-time high geen enkel hoger hoogtepunt weten te noteren. Het goede nieuws? We zitten nog steeds in de range en boven de marktorde. Wat moeten we nu doen? Naar mijn mening is niets doen het beste wat je nu kunt doen”, aldus Inmortal.

Inmortal is niet alleen maar bullish over Bitcoin

Overigens is Inmortal niet alleen bullish over Bitcoin. Hij ziet het ook zitten in memecoins met een hondenthema. Zo heeft hij veel vertrouwen in de toekomst van Floki (FLOKI) en verwacht hij dat deze munt het beter zal doen dan de rest van de markt.

Een positief signaal voor deze voorspelling is dat het grote VanEck recent FLOKI toevoegde aan zijn Meme Coin Index, die handelt onder de ticker MEMECOIN.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

“VanEck voegt FLOKI toe aan zijn memecoin index. De pakken maken zich klaar voor de tweede ronde van de bullmarkt en dat is duidelijk te zien. Ik zeg het al langer, maar ik verwacht dat FLOKI deze cyclus gaat leiden”, zo vertelt Inmortal.

Dat lijkt een nogal gewaagde voorspelling, gezien de onvoorspelbaarheid van memecoins, maar Inmortal moet hier natuurlijk zelf de verantwoordelijkheid voor dragen. Dat begrijpt hij als doorgewinterde analist ook wel.

All Dutch and English crypto news!

Nvidia faces ‘near zero chance’ of beating Bitcoin this decade again — Crypto execs

Technology company Nvidia outperformed Bitcoin over the past decade, but cryptocurrency executives see slim chances of a repeat.

How to train an AI bot to day-trade crypto

Learn the essential steps to create and train your own AI bot for day trading cryptocurrencies and potentially automate your trading decisions.

Marathon Digital enters renewable energy partnership with Kenyan gov’t

Marathon Digital, one of the world’s leading Bitcoin mining operations, announced a collaboration to overhaul Kenya’s renewable energy sector.

BitGo’s $100M suit against Galaxy can proceed — Delaware Supreme Court

After being dismissed by the Delaware Court of Chancery in 2023, the state’s supreme court ruled the definition of the merger agreement between BitGo and...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo