AMC CEO voert een peiling uit over het al dan niet accepteren van DOGE

Het entertainmentbedrijf liet Dogecoin achterwege toen het de crypto-activa aankondigde die het aan het einde van het jaar voor betalingen zal gaan accepteren

AMC, ‘s werelds grootste bioscoopketen, onthulde vorige week dat het Litecoin, Ethereum en Bitcoin Cash voor de betalingen van bioscoopkaartjes zal gaan accepteren. Deze aankondiging, die via Twitter werd gedaan, volgde op een eerste melding in augustus, waarin het bedrijf bevestigde dat het voor het einde van het jaar Bitcoin als betaalmethode zal gaan introduceren. Deze bijgewerkte aankondiging leidde tot een debat op dit social platform omdat de Dogecoin community zich hierbij gepasseerd voelde.

De Dogecoin houders stroomden vervolgens het commentaar gedeelte van de aankondigingspost over en eisten te willen weten waarom het bedrijf DOGE achterwege had gelaten. Ze voerden aan dat de meme crypto de voorkeur had bij het doen van betalingen, meer zelfs dan enkele van de reeds vermelde cryptomunten. Sommigen van hen vroegen Adam Aron, de CEO van AMC, om alsnog te overwegen Dogecoin als betaling voor concessies en online kaartverkoop te accepteren.

Het lijkt erop dat Aron inderdaad rekening met de aanbevelingen heeft gehouden. De AMC baas deelde gisteren een peiling op Twitter om zo de mening van zijn publiek hierover te vragen.

“Ik wil via deze Twitter enquête oprecht jouw mening horen. AMC zal tegen het einde van 2021 Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash voor online betalingen gebruiken. Ik hoor van velen op mijn Twitter feed dat we ook Dogecoin zouden moeten accepteren. Denk je inderdaad dat AMC moet onderzoeken of het Dogecoin moet accepteren?” stond in het bericht.

De tweet trok veel gebruikers die vlot stemden door één van de vier aangeboden opties te selecteren. Meer dan 114.000 gebruikers hebben er op het moment van schrijven op geantwoord, waarbij de meerderheid van de respondenten een voorstander van de toevoeging van Dogecoin is. 70% van de gebruikers heeft op de optie ‘Ja, zeker doen’ gestemd, terwijl nog eens 8% voor de optie ‘Ja, maar ik zal het niet gebruiken’ heeft gekozen.

15% van degenen die tegen de crypto-activa hebben gestemd, gelooft dat het accepteren van Dogecoin een verspilde moeite zou zijn. De overigen beweren dat het niet belangrijk is om deze crypto te gebruiken. Er kan nog 7 uur gestemd worden, maar het lijkt er nu al op dat de voorstanders van de optie bovenaan zullen staan.

Mocht dat inderdaad het geval zijn, dan zou AMC de lijst met de te accepteren cryptovaluta’s met Dogecoin aan kunnen vullen. Als dat zal gebeuren, dan wordt de ‘meme stock’ bioscoopketen de nieuwste entiteit die Dogecoin betalingen zal ondersteunen. Enkele andere entiteiten die de meme crypto al hebben omarmd, zijn het NBA team Dallas Mavericks en de online retailer Newegg.

Op het moment van schrijven is Dogecoin met een waarde van 27,5 miljard dollar de tiende grootste cryptovaluta volgens marktkapitalisatie.

The post AMC CEO voert een peiling uit over het al dan niet accepteren van DOGE appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

Donald Trump vows to end Joe Biden’s ‘war on crypto’

United States Presidential candidate Donald Trump reiterated his intention to take a more favorable stance towards cryptocurrency compared to the current Biden administration.

Bitcoin whale watching is ‘useless’ for information — Traders

Bitcoin whale watching is “good for social media” but not for valuable analysis, according to traders.

Binance co-founder beseeches Elon Musk to address cryptocurrency scams on X

According to Yi He, “a significant amount of money” was lost when X.com users were tricked by an impersonation scam.

Musk promises ban on Apple, Greenpeace calls for Bitcoin’s PoS, and other news: Hodler’s Digest, June 9-15

Elon Musk threatens to ban Apple devices if they integrate with ChatGPT, Greenpeace calls for a shift in Bitcoin’s consensus mechanism, and more.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo