Alle crypto investeerders waren miljonair volgens Coinmarketcap

Iedereen was miljonair gisteravond. Coinmarketcap had te maken met een glitch, waardoor de gehele cryptomarkt met miljarden, al dan niet biljoenen procenten omhoog schoot.

Uit screenshots is af te lezen dat XRP bijvoorbeeld 22 miljoen dollar waard was, ethereum 13 biljoen dollar en shiba inu 3075 dollar. Dat zag er leuk uit, maar helaas was het een sprookje.

Velen dachten dat Coinmarketcap gehackt was, maar met een meme vertelde de crypto website dat dit niet het geval was. Het bleek een glitch te zijn in het systeem.

Memes en grappen

De crypto community kon er gelukkig om lachen. Zo ook Coinmarketcap. De website fungeerde eerder als comedian, dan als support. Het regende memes en grappen over de glitch. Ook nadat het probleem was opgelost.

Het hoeft misschien geen glitch te zijn. Velen schreven ook dat Coinmarketcap een blik was naar de toekomst – met een grote knipoog natuurlijk. Hopelijk is het wel mogelijk om deze knipoog in de toekomst weg te laten, want het voelde goed om eventjes miljonair te zijn.

Oplossing

Na een paar uur werd het probleem opgelost. Coinmarketcap heeft daarna nog hun servers geupdate om de puntjes op de β€˜i’ te zetten.

β€œNaar aanleiding van de onregelmatigheden die wij vanmiddag op ons platform hebben waargenomen, zullen wij, ondanks dat het probleem is verholpen, onze servers herstarten als laatste stap in overeenstemming met ons interne herstelplan. Excuses voor het ongemak.”

The post Alle crypto investeerders waren miljonair volgens Coinmarketcap appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Chainlink quietly changes multisig rules, Mixin offers $20M bounty: Finance Redefined

Welcome to Finance Redefined, your weekly dose of essential decentralized finance (DeFi) insights - a newsletter crafted to bring you the most significant developments from...

Georgia preparing limited live CBDC pilot, considering Ripple among tech providers

The National Bank of Georgia (NBG) has announced that it will advance its research on a digital lari central bank digital currency (CBDC) in a...

Google Cloud is now a validator on Polygon

Polygon Labs has announced that Google Cloud is now a validator on Polygon PoS network. The new validator will bring "same infrastructure" powering YouTube and Gmail. Google...

Invesco Galaxy applies for Ether spot ETF

Asset managers keep pursuing digital asset products, as Invesco and Galaxy Digital allegedly filed for a spot Ethereum (ETH) exchange-traded fund (ETF) on Sept. 29.Β  Bloomberg...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo