Alle crypto investeerders waren miljonair volgens Coinmarketcap

Iedereen was miljonair gisteravond. Coinmarketcap had te maken met een glitch, waardoor de gehele cryptomarkt met miljarden, al dan niet biljoenen procenten omhoog schoot.

Uit screenshots is af te lezen dat XRP bijvoorbeeld 22 miljoen dollar waard was, ethereum 13 biljoen dollar en shiba inu 3075 dollar. Dat zag er leuk uit, maar helaas was het een sprookje.

Velen dachten dat Coinmarketcap gehackt was, maar met een meme vertelde de crypto website dat dit niet het geval was. Het bleek een glitch te zijn in het systeem.

Memes en grappen

De crypto community kon er gelukkig om lachen. Zo ook Coinmarketcap. De website fungeerde eerder als comedian, dan als support. Het regende memes en grappen over de glitch. Ook nadat het probleem was opgelost.

Het hoeft misschien geen glitch te zijn. Velen schreven ook dat Coinmarketcap een blik was naar de toekomst – met een grote knipoog natuurlijk. Hopelijk is het wel mogelijk om deze knipoog in de toekomst weg te laten, want het voelde goed om eventjes miljonair te zijn.

Oplossing

Na een paar uur werd het probleem opgelost. Coinmarketcap heeft daarna nog hun servers geupdate om de puntjes op de ‘i’ te zetten.

“Naar aanleiding van de onregelmatigheden die wij vanmiddag op ons platform hebben waargenomen, zullen wij, ondanks dat het probleem is verholpen, onze servers herstarten als laatste stap in overeenstemming met ons interne herstelplan. Excuses voor het ongemak.”

The post Alle crypto investeerders waren miljonair volgens Coinmarketcap appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

BTC price demands $63K flip as BlackRock CEO calls Bitcoin ‘legitimate’

BTC price gains from the weekend hold firm as Larry Fink confirms that he is no longer a Bitcoin "skeptic."

Tether hires Chainalysis’ chief economist for USDT usage reports

Tether has appointed Philip Gradwell as head of economics to improve transparency on USDT usage to regulators.

DePin Helium Mobile releases first post-roadmap progress update

Decentralized physical infrastructure networks represented the fourth most profitable sector for investors in the first half of 2024.

CME announces real-time indices for XRP

XRP has risen by over 23% in the last two weeks following the announcement from the CME and CTF that they will be providing reference...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo