SHIB herstelt eindelijk na grote whale transactie van 100 miljard: Gaan we nog verder omhoog?

De prijs van SHIB dook in de vroege uren van vandaag (maandag 13 mei) onder druk van investeerders interesse richting een koers van €0,00002. Een grote whale verplaatste 100 miljard SHIB-tokens naar Coinbase, een van de grootste gecentraliseerde exchanges. Welke impact heeft deze transactie op het koersverloop van SHIB?

Banner Shiba 1

Speculaties en bearish sentiment

De actie van de whale trok de aandacht van de SHIB-community, wat leidde tot speculaties over de korte-termijn impact van de transactie. Het toevoegen van deze grote transfer aan het al bestaande bearish sentiment in de Shiba Inu-community zorgde voor verdere onrust.

Verkoop

Hoewel de transfer naar Coinbase niet per se een verkooptransactie betekent, suggereren de speculaties dat dit wel het geval kan zijn gezien de huidige prijsdaling van SHIB. Veel crypto-gebruikers beschouwen het overzetten van digitale activa naar CEXs als een voorbode voor verkoop.

Verlies en herstel

De whale kocht de SHIB-tokens voor een gemiddelde prijs van $0.00002408, wat bij verkoop tegen de huidige prijs zou resulteren in een verlies van ongeveer $178,000. Na een initiële daling van 4% is de prijs van SHIB echter hersteld en streeft nu naar hogere niveaus.

In juli 2025 wordt verwacht dat de koers van Shiba Inu richting de € 0,00004680 euro zal gaan. De voorspelling van de analisten is dat de prijs in december 2025 een prijs zal aantikken van € 0,00005610.

Naar de app ➜  

All Dutch and English crypto news!

Notcoin price soars after beating Bitcoin in vote post NOT Airdrop launch

Notcoin price surges 33.42%, reaching $0.006884 after community votes favor it over Bitcoin. New NOT airdrop and earning missions boost user engagement and investment interest. Notcoin (NOT)...

Bots, airdrops push Ronin to No.2 blockchain for daily users — Not Pixels fans

Ronin network jumped to second place for daily active users after Pixels launched — but data suggests bots and airdrops are a big factor.

Analyse: is Bitcoin weer onderweg naar zijn all time high?

Bitcoin heeft zijn neerwaartse trend achter zich gelaten. De koers maakt voorzichtig weer hogere hoogtes en hogere laagtes, en het lijkt alsof de munt weer...

Ethereum price chart hints at $4K breakout to new all-time highs

Ether price could be on track to new all-time highs, provided it can close the week above the $4,000 mark.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo