Joe Burnett voorziet Bitcoin koers van $5 miljoen

Joe Burnett van Unchained voorziet gigantische koersstijgingen voor Bitcoin. Hij voorspelt binnen nu en tien jaar namelijk een Bitcoin koers van 5 miljoen dollar. “Alles wat je moest doen om dit te voorspellen was dat mensen zouden leren om onprintbaar geld vast te houden, in plaats van printbaar geld.”

Het optimisme keert terug

Met de koersstijgingen van Bitcoin keert ook langzaam het optimisme weer terug in de markt. Nu is het zaak om niet meteen te enthousiast te worden over de koersexplosies, want in principe zijn we er nog niet.

Bitcoin staat op dit moment nog op 66.200 dollar en is daarmee nog redelijk ver verwijderd van de all-time high van 73.800 dollar. Om dat niveau te bereiken moet er nog een hoop gebeuren de komende dagen/weken.

Daarbij zou het helpen als er meer fondsen zoals Millennium Management naar voren stappen. Zij investeerden in Q1 2024 namelijk 3 procent van hun totale vermogen in de Bitcoin ETFs. In totaal ging het om bijna 2 miljard dollar aan Bitcoin wat zij uit de markt haalden.

De Spot Bitcoin ETFs deden gisteren ook een duid in het zakje en kochten voor 303 miljoen dollar aan Bitcoin op uit de markt. Opvallend is dat de ETF van BlackRock al drie dagen geen in- en uitstromen zag.

Bitcoin koers van 84.000 dollar aanstaande?

De oprichters van Glassnode (Jan Happel en Yan Allemann) publiceren samen op Twitter analyses onder het account Negentropic. Zij deelden gisteren een analyse waarin zij een Bitcoin koers van 84.000 dollar voorspellen voor de komende weken.

Gisteren kregen we de nieuwe Amerikaanse consumentenprijsindex (CPI), die wat beter was dan verwacht. Ook de verkopen in de detailhandel vielen tegen, wat volgens hen een reden kan zijn dat de Amerikaanse centrale bank wat sneller kiest voor renteverlagingen.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

“Nu verwachten wij de koers van 66.000 dollar, om vervolgens naar 69.000 dollar te springen en uiteindelijk op het niveau van 84.000 dollar te eindigen. Altcoins zullen volgen!” zo schreven zij op Twitter.

All Dutch and English crypto news!

Stablecoin market cap rises to 2-year highs as dominance slides to 6%: CCData

After eight consecutive months of ascent, the stablecoin market capitalization has risen to a 24-month high of $161 billion in May.

Argentina’s Milei meets top tech CEOs to boost business relations

Libertarian Argentina has “enormous possibilities” under his leadership, Milei tells Sam Altman.

US Treasury report outlines potential financial risks of NFTs

The government department outlined potential concerns with the NFT market, including terrorist financing, theft, and funding nuclear proliferation.

Bank of Israel launches “Digital Shekel Challenge” to innovate CBDC payment systems

Bank of Israel has launched “Digital Shekel Challenge” to develop CBDC payment solutions. Participants of the challenge will access a prototype system to create innovative digital...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo