‘Deze altcoin heeft de potentie om Bitcoin te overklassen’

Als we Aayush Jindal van NewsBTC mogen geloven is er momenteel één altcoin die de potentie heeft om Bitcoin te overklassen. Het gaat om Tron (TRX), die de potentie heeft om op korte termijn met 10 procent te stijgen, zo is de overtuiging van Jindal.

Tron behoudt zijn kracht

Bitcoin en Ethereum maakten gisteren gigantische koersdalingen door, maar Tron wist relatief stabiel te blijven boven de steun van 0,10 dollar. TRX vormde volgens Jindal een basis boven de 0,1020 dollar en begon daarna aan verse stijgingen.

Op het moment van schrijven staat de Tron koers op 0,1075 dollar en daarmee is het herstel alweer redelijk ingezet. Sterker nog, waar de meeste munten rondom Tron momenteel gigantische koersdalingen moeten slikken, staat TRX er nog redelijk voor.

Volgens Jindal heeft dat ermee te maken dat Tron momenteel boven een belangrijk bewegend gemiddelde handelt op de vieruurgrafiek.

Aan de bovenkant komen we voor Tron de eerste weerstand tegen op het niveau van 0,1088 dollar. Die weerstand ligt rond rond het Fibonacci-niveau van 76,4 procent.

Kan de Tron koers ook dalen?

Als de Tron koers er niet in slaagt om de weerstand boven de 0,1105 dollar te doorkruisen kan er volgens Jindal een nieuwe correctie beginnen. De eerste steun aan de onderkant komen we tegen op 0,1065 dollar.

De eerste grote steun ligt op het niveau van 0,1050 dollar. Mochten TRX die steun verliezen, dan is het mogelijk dat de koers verder zakt naar de steun van 0,0975 dollar tijdens de komende handelssessies.

Voor nu ziet het er volgens Aayush Jindal van NewsBTC dus goed uit voor de munt en ziet hij zelfs kansen voor betere prestaties dan Bitcoin. Dat zou bijzonder zijn, met name als Bitcoin ergens deze of komende week goedkeuring voor de Spot ETFs krijgt in de Verenigde Staten.

All Dutch and English crypto news!

BAYC co-creator Greg Solana takes up reins as Yuga Labs CEO

Solano said he wants to prioritize the utility of Bored Ape Yacht Club NFTs and recreate a space for the “magic and crazy shit” that...

Sam Bankman-Fried is back in court, waives conflict of interest for lawyers

Lawyers Marc Mukasey and Torrey Young will represent the former FTX CEO through his sentencing on March 28, while Christian Everdell and Mark Cohen are...

Polygon and StarkWare unveil Circle STARKs to streamline Zk Proofs

Polygon Labs and StarkWare collaborate on Circle STARKs for ZK rollups. Circle STARKs promise faster, cheaper transactions for layer-2 networks. The joint effort signifies a commitment to...

Lido adds support for 1inch as withdrawal aggregator

Lido has announced support for 1inch as a withdrawals aggregator. 1inch will allow ETH stakes to skip the withdrawal queues with instant swaps between staked Ether...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo