BLOX neemt nieuwsplatform over van BTC Direct

We vieren feest! Het nieuwsplatform van BTC Direct is vandaag officieel overgenomen door BLOX, de nummer één crypto-app van de Benelux. Je ontvangt het crypto nieuws zoals je van ons gewend bent, maar dan in een ander jasje.

Wat is BLOX?

BLOX is een app die het traden in cryptocurrency makkelijker maakt dan ooit. Je kan in de app crypto kopen, live de koersen volgen, en razendsnel handelen in de populairste cryptomunten. Daarbovenop heeft BLOX ook een officiële registratie bij De Nederlandsche Bank. Download deze app hier!

Vanaf vandaag zal de redactie en het YouTube-kanaal van BTC Direct zich bij dit team aansluiten. Dit betekent dat ze je nog steeds elke dag het laatste cryptonieuws voorschotelen, maar dan in een BLOX jasje.

Om deze overgang te vieren heeft het YouTube-kanaal een winactie gestart! Hiermee kan je vandaag een BLOX-goodiebag winnen! Kijk jij de video van vandaag? Abonneer en like de video om deel te nemen aan deze actie!

Alles in één

BLOX is erg enthousiast over deze overname. Het bedrijf kan zijn gebruikers, naast het handelen in crypto, op deze manier ook voorzien van het laatste nieuws. Dat past precies in de toekomstvisie, waarbij ontwikkeling vooraan staat.

“Dit is natuurlijk supertof”, vertelt Toon Schraven, hoofd marketing en communicatie van BLOX. “We hebben nu eindelijk onze eigen volwaardige nieuwsvoorziening in zowel tekst als beeld. Ik denk dat de uitbreiding van ons content-portfolio op YouTube, op de website, en in de app nuttig is voor onze bestaande en nieuwe gebruikers.”

“Onze dienst onderscheidt zich tot nog toe als de meest eenvoudige en veilige manier van handelen in crypto, maar de verdieping op het gebied van crypto educatie kan beter. Deze stap is er een in de juiste richting om onze gebruikers meer kennis te bieden”, aldus Schraven.

“We zijn blij dat de nieuwskanalen in goede handen zijn”, zo vertelt Mark Bakker, directeur van BTC direct. “Het nieuws kan hierdoor zelfs (op een nader te bepalen datum) ook in-app voorgeschoteld worden aan zijn gebruikers. Het biedt een meerwaarde die bij BLOX optimaal benut kan worden.”

Hoe blijf ik op de hoogte?

Het belangrijkste en laatste nieuws vind je nog steeds op deze website. Dat blijft namelijk het voornaamste doel van deze nieuwswebsite. Hiervoor hoef je niks te doen, maar je kan nog een stapje verder gaan.

Ben jij een echte crypto fanaat en wil jij door middel van in-app- en pushberichten het laatste cryptonieuws op je telefoon ontvangen? Download dan de BLOX app door hier te klikken! Daarnaast kan je BLOX natuurlijk gebruiken om crypto te kopen, verkopen en bewaren.

Voor de lezers van deze nieuwssite en de YouTube-abonnees verandert er weinig. Deze kanalen worden alleen in een ander jasje gestoken. Wil je op de hoogte blijven van alle crypto nieuws? Schrijf je dan in voor de BLOX nieuwsbrief. Daarnaast kan je BLOX ook volgen op Instagram, Twitter, Facebook en LinkedIn.

All Dutch and English crypto news!

Activiteit op Ethereum keldert na de Merge, maar ‘tweede laag’ doet het goed

Iets meer dan twee weken geleden is Ethereum met de Merge overgestapt van Proof-of-Work naar Proof-of-Stake. Sindsdien is de activiteit op het platform echter behoorlijk...

Jewish Creators Launch NFT Fundraiser for Feminist Nonprofits

New York, New York, 3rd October, 2022, Chainwire A collective of Jewish creators have teamed up to launch an NFT project that will raise funds for...

What remains in the NFT market now that the dust has settled?

Over the last two years, nonfungible tokens (NFTs) have emerged as one of the most active and noticeable aspects of Web3. The data stored on blockchains...

Bitcoin Lightning Network capacity strikes 5,000 BTC

Bear markets are for building out capacity on the layer-2 Lightning Network. Despite macroeconomic headwinds and sluggish price action the Lightning Network, the layer-2 payments...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo