Analist voorspelt nieuwe koersdalingen voor twee altcoins

De populaire, maar pseudonieme analist Altcoin Sherpa voorspelt nieuwe koersdalingen voor twee altcoins die zich focussen op kunstmatige intelligentie. Het gaat om Render (RNDR) en Bittensor (TAO). Hoewel hij op de langere termijn bullish is over allebei deze projecten, voorziet hij op de kortere termijn wat problemen.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Correctie aanstaande voor Render?

Render is een project dat het mogelijk maakt voor particulieren om de niet-gebruikte rekenkracht van hun GPUs te verhuren. In ruil daarvoor ontvangen zij Render tokens.

Volgens Altcoin Sherpa kan RNDR een bezoekje brengen aan zijn 0,618 Fibonacci niveau, voordat de munt weer aan nieuwe stijgingen begint.

Dagelijkse grafiek Render. Bron: Altcoin Sherpa en Tradingview

“Wat Render betreft zitten we in een fantastisch deel van de bullmarkt. Je krijgt hiermee een kans om goedkoop in te stappen bij fantastische projecten. Ik koop vanaf de huidige koers tot $6 en ik doe dat vol vertrouwen,” aldus Altcoin Sherpa.

Fibonacci-niveaus zijn populair onder technische analisten. Veel mensen kijken hierdoor naar dezelfde koersniveaus en om die reden zie je de koersen van financiële assets rond de door Altcoin Sherpa genoemde punten ook vaak reageren.

Op het moment van schrijven staat Render op een koers van 9,27 dollar en staat er voor de afgelopen 24 uur een stijging van 2,46 procent op de borden.

Ook koopkansen voor Bittensor?

Een andere altcoin op de lijst van Altcoin Sherpa is Bittensor, een decentraal blockchain-platform met een focus op machine learning en kunstmatige intelligentie.

Altcoin Sherpa verwacht dat Bittensor naar het 0,50 Fibonacci-niveau kan zakken, om daar vervolgens steun te vinden.

“De Binance listing voor TAO was duidelijk een sell-the-news gebeurtenis. Ik verwacht dat de koers verder daalt richting de 400 dollar, het 0,50 Fibonacci-niveau en het 200-daagse exponentiële bewegende gemiddelde. Rond dat niveau reageerde de koers al, dus het zou mooi zijn als deze zone behouden blijft.

Als we dat niveau verliezen, dan kan de koers van 320 dollar aan de beurt zijn”, aldus Altcoin Sherpa.

Binance kondigde afgelopen week de beursnotering van TAO aan. Dat heeft het project tot nu toe niet echt geholpen, want de koers van de token is over de laatste zeven dagen met ruim 15 procent gedaald.

All Dutch and English crypto news!

Nvidia faces ‘near zero chance’ of beating Bitcoin this decade again — Crypto execs

Technology company Nvidia outperformed Bitcoin over the past decade, but cryptocurrency executives see slim chances of a repeat.

How to train an AI bot to day-trade crypto

Learn the essential steps to create and train your own AI bot for day trading cryptocurrencies and potentially automate your trading decisions.

Marathon Digital enters renewable energy partnership with Kenyan gov’t

Marathon Digital, one of the world’s leading Bitcoin mining operations, announced a collaboration to overhaul Kenya’s renewable energy sector.

BitGo’s $100M suit against Galaxy can proceed — Delaware Supreme Court

After being dismissed by the Delaware Court of Chancery in 2023, the state’s supreme court ruled the definition of the merger agreement between BitGo and...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo