Er wachten vier nieuwe munten op jou in de BLOX app!

Maak je BLOX-kluis maar klaar, want we hebben leuk nieuws. BLOX breidt het assortiment namelijk uit met vier gloednieuwe crypto’s. Laten we eens kijken om welke munten het gaat en wat ze te bieden hebben.

Sei (SEI)

Sei is een snelle blockchain waar zelfs Usain Bolt jaloers op zou zijn, die specifiek ontworpen is voor decentrale exchanges (DEXes). Als eerste sectorspecifieke Layer 1 blockchain, optimaliseert Sei handelsprocessen en geeft het exchanges een flink concurrentievoordeel. Het platform is gebouwd om de hoge eisen van DEXes aan te kunnen, die enorm belangrijk zijn voor handel, NFT’s en in-game items. Sei streeft ook naar duurzaamheid met een focus op CO2-neutraliteit.

Bekijk SEI ➜

Pendle (PENDLE)

Pendle is een DeFi-protocol dat gebruikers in staat stelt om toekomstige opbrengsten van hun DeFi-assets te tokeniseren en verhandelen. Het helpt mensen simpel gezegd om meer te doen met hun cryptogeld. Het project heeft dus een eigen token, PENDLE, dat de liquiditeit verbetert en governance-rechten biedt.

Bekijk PENDLE ➜

DEGEN (DEGEN)

DEGEN begon als een grapje in een chatkanaal, maar groeide uit tot de lieveling van crypto-enthousiastelingen. Het is als dat bandje dat begon in een garage en nu stadions vult. Wie weet, misschien word jij wel een early adopter van de volgende grote hit!

DEGEN begon als een reward-token voor deelnemers aan het Farcaster Degen-kanaal. Wat startte als een memecoin, heeft nu een flinke aanhang van ontwikkelaars, content-makers en echte ‘degens’. Bij de lancering werd 15% van de totale voorraad geairdropped (vakjargon) naar actieve leden, met plannen om uiteindelijk 70% van de tokens te distribueren.

Bekijk DEGEN ➜

CARV

CARV is als een brug tussen je favoriete games en de wereld van crypto. Met deze token kun je meepraten over de toekomst van het CARV-systeem en betalen voor leuke extra’s in games. Gameontwikkelaars kunnen CARV gebruiken om meer te leren over hun spelers, terwijl jij als gamer beloond kunt worden voor het delen van je spelgegevens. CARV maakt het mogelijk om van je hobby een echte verdienste te maken – wie weet kun jij straks wel echt geld verdienen terwijl je een spel speelt!

Bekijk CARV ➜ Banner Default 6 (Favoriete crypto's)

Klaar om te handelen?

Met deze nieuwe munten heb je als BLOX-gebruiker nog meer mogelijkheden om je tegoed te spreiden en te profiteren van nieuwe blockchain-projecten. 

Veel plezier met handelen, en vergeet niet af en toe even uit te zoomen en te genieten van de rit!

All Dutch and English crypto news!

Uniswap unveils own layer-2 network Unichain, UNI price soars 11%

Uniswap has launched its own layer-2 network called Unichain. The OP Stack-powered L2 is in testnet and is designed to improve transaction speed, lower costs and...

Uniswap launches its own layer-2, Unichain

The app chain promises faster and cheaper transactions and cross-chain interoperability, according to Uniswap.

10 crypto theories that missed as badly as ‘Peter Todd is Satoshi’

The “Peter Todd is Satoshi” claim isn’t the first time a misguided theory has appeared in crypto. Here’s 10 more ideas that turned out wrong.

OKX secures full UAE license, opens retail and institutional trading

The trading platform highlighted that investors can deposit and withdraw UAE dirhams using their local bank accounts.

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo