Het is bij eenieder bekend dat Bitcoin het dominante cryptomunt is. Bitcoin heeft zich weten te positioneren op de markt van crypto en is sindsdien aan het stijgen. In dit artikel zullen wij toelichten welke crypto in 2022 interessant is om te investeren.

Blijf up-to-date

Op koersverwachting.nl kunt u alle koersverwachtingen van de verschillende cryptomunten bekijken. Bitcoin is sowieso niet te vergeten. Het is de dominante munt tussen alle andere munten. Het blijft volatiel. Op 1 dag heeft u de mogelijkheid om zoveel winst te maken, maar de volgende dag kunt u alles verliezen. Dit is eigenlijk ook waarom investeren risicovol is.

Is Chainlink aan het stijgen?


De tweede cryptomunt die ook positieve toekomstvoorspellingen heeft is Chainlink. Deze wordt het meest door boeren gebruikt tijdens regenval voor het verkrijgen van meldingen en uitbetalingen van verzekering. Ook de toekomst van deze munt ziet er veelbelovend uit.

Wat hebben ze voorspeld over Dogecoin?

Kijken we nu naar de DOGE koers verwachting 2025 dan zijn er veel positieve voorspellingen gedaan over deze munt. Er is voorspeld dat de munt in 2021 stabiel zal zijn voor een prijs van $ 0,05 en in 2025 zal de prijs stijgen tot $ 0,07. Als we nu het prognose van Dogecoin bekijken kan er voorspeld worden dat aan het eind van 2021 zal de prijs voor 1 doge het bedrag van $ 0,08 bereiken, terwijl het in 2025 meer zal stijgen. De voorspelling voor het jaar 2025 is vastgesteld op $ 0,017 per munt.

U ziet dus dat vrijwel elk cryptomunt de positieve richting op gaat. De een veel sneller dan de ander, maar ze komen eraan. Bijna alle munten hebben een rooskleurige toekomst voor zich, waarbij er sprake is van volatiliteit. Hoge risico’s kunnen erbij komen kijken, maar dit is wat het spannend en interessant maakt.


Het bericht Welke crypto kunnen in 2022 interessant zijn? verscheen eerst op CryptoClan.