Cardano

Sterke groei voor Ripple, Cardano op weg naar nieuwe all time high?

06-05-2021 Overwegend groene cijfers deze ochtend in de wereld van de crypto. Ondanks een plus van ruim 4 procent lijkt Bitcoin ($57000) in een consolidatiefase te zitten. De altcoins daarentegen profiteren momenteel optimaal van de consolidatiefase van Bitcoin. De koers van Ethereum kwam vannacht aardig in de buurt van zijn ath maar wist deze net niet te raken. Wellicht dat we dan nu een dubbele top hebben gecreëerd voor de grootste altcoin, die net als Bitcoin even lijkt te consolideren. De koers schommelt tussen de $3250 en $3500 en is momenteel $3440 waard.

Ripple en Cardano daarentegen laten flinke groei naar boven zien. De koers van Ripple (XRP) ligt momenteel op $1.7 dollar (€1,41). Cardano hikt momenteel tegen zijn huidige all time high aan met een koers van $1,53 (€1,28). Cardano zit al enkele maanden in een consolidatiefase en leek hier halverwege april uit te komen, maar naar de grote crash van Bitcoin zakte het ook weer terug. Kan het nu dan eindelijk op weg naar de $2 toe?

Verder sterke plussen voor Bitcoin Cash en Bitcoin SV. Bitcoin Cash laat bijna 25 procent groei zien en is opgeklommen naar de 9e plaats op de Coinmarketcap ranking. Bitcoin SV laat ruim 14 procent groei zien. Voor de rest zien we lauter groene cijfers met hier en daar een enkel minnetje. Maar waar de zon de laatste dagen maar moeilijk op gang wil komen in Nederland, zien de crypto cijfers er wel zonnig uit.