28-05-2021 Na enkele dagen van opleving lijken de koersen van Bitcoin en de altcoins even wat te stagneren. De koers van Bitcoin sloot gisteren weer boven het belangrijke niveau van $38000 maar staat daar met een koers van $37000 momenteel onder. Ook de meeste altcoins laten een daling zien vandaag. Zo is de koers van Cardano met ruim 9 procent geslonken tov gisteren. De altcoin is op dit moment zo’n $1.57 waard. Ook Ripple heeft met ruim 7 procent een aardige dip. De koers van Ripple (XRP) staat nu op zo’n $0.90. Gisteren schommelde de koers rond de dollar.

Polygon MATIC doet het met ruim 13 procent in de min vandaag nog slechter, maar de koers begin van de week ook een indrukwekkend herstel zien na de harde crashes. De koers steeg ruim 100 procent binnen een dag en lijkt nu dus iets van dat herstel terug te geven.

Theta Network is één van de weinige coins die vandaag wel positieve cijfers laat zien. Het staat zo’n 8 procent in de plus met een huidige koers van $7.80. Dat is daarmee ook de best presterende top 50 coin van de laatste 24 uur.

Of de koersen een tijdelijke dip hebben of dat we gedurende de dag de weg naar boven weer kunnen inslaan en met groene cijfers het zonnige weekend in kunnen luiden dat moeten we nog even afwachten. Vorige week vrijdagmiddag begonnen de koersen naar beneden te zakken met als gevolg een hele harde crash op zondag. Hopelijk blijft dit ons dit weekend bespaard maar het is zeker niet uit te sluiten dat we opnieuw rode cijfers zullen zien dit weekend.