03-06-2021 Na enkele dagen zijwaarts te hebben bewogen lijkt Bitcoin nu echt de weg naar boven gevonden te hebben. De koers van Bitcoin schoot gisteren al even door de grens van $38000, maar nadat het eerst werd afgewezen lijkt de koers nu wel echt de uitbraak naar boven te bevestigen. De koers van Bitcoin is nu rond de $38900.

Om de uitbraak daadwerkelijk te bevestigen uit de symmetrische driehoek waarin Bitcoin al 2 weken bivakkeert kunnen we misschien eerst een hertest verwachten waarmee de koers terug zou kunnen vallen naar $38000-$38300 om daarna een flinke stijging door te gaan maken richting misschien wel de $45000-$46000. Daarvoor zal wel het volume moeten toenemen.

Ook de altcoins die al dagen een positieve groei doormaken liften mee op de huidige uitbraak van Bitcoin. De koers van Ethereum staat nu op $2850 en zou vandaag zomaar opnieuw de $3000 kunnen gaan testen. Verder zien we dat Binance Coin, Dogecoin en Polkadot (allen top 10 coins) flink zijn gestegen de laatste 24 uur. Bij Dogecoin is dat vooral te danken aan de Coinbase listing. Eigenlijk zien we vandaag lauter stevige groene cijfers in crypto land. De coins die in de rode cijfers staan vandaag zijn op 1 hand te tellen en het verlies is niet meer dan een half procent. Kortom positieve koersen vandaag in de wereld van de crypto.