Week 29 AXS Coin is verkozen tot de nieuwe coin van de week. Deze coin heeft niet alleen de afgelopen week (150 procent in de plus), of afgelopen maand (maar liefst 1155 procent in de plus) maar eigenlijk vanaf de start af aan een enorme groei laten zien. Deze coin is sinds begin november toen het gelanceerd werd met 37000 procent gestegen (oftewel 370 keer over de kop gegaan). De gehele crypto markt zakte na de piek van Bitcoin half april toen de koers bijna de $65000 aantikte volledig in elkaar, maar is de laatste dagen wel aardig aan het opkrabbelen. Waar zo’n beetje elke altcoin afhankelijk is van de koers van Bitcoin lijkt AXS zich niks van aan te trekken. De ene na de andere crash zagen we eigenlijk het afgelopen kwartaal maar AXS denderde maar door. Alleen al afgelopen maand dus ruim 11 keer over de kop. Een zware correctie ligt echter wel op de loer, want zelfs AXS kan niet eeuwig blijven stijgen.

Maar wat houdt Axie Infinity (AXS) nu eigenlijk precies in?

Axie Infinity is een spel gebaseerd op een combinatie tussen Pokémon en Cryptokitties. Cryptokitties was een erg populair spel en kun je zien als een verzamelgame op de blockchain. Je koopt met tokens “kaarten” die zeldzaam zijn en deze probeer je dan met flinke winsten te verkopen. Axie Infinity werkt ietsjes anders, maar heeft vele gelijkenissen met Cryptokitties.

NFT is momenteel erg “HOT” en het is aan een ware opmars bezig. Bekende artiesten of kunstenaars verkopen hun kunst, platen etc voor veel geld via NFT’s. Een online game is een perfecte manier om het ‘spelen’ en het verdienen van NFT’s te combineren. Het wordt veel interactiever en dus ook leuker om het op deze manier te doen.

Op Axie Infinity speel je met monsters (Axies). Je kunt hiermee vechten tegen andere spelers, nieuwe Axies verzamelen en ze trainen om beter te worden. Het spel heeft ongeveer 19,000 actieve maandelijkse gebruikers en is hiermee een groot project op Ethereum.

Gamen is voor veel mensen een leuke manier van ontspanning maar slechts een handjevol mensen verdient er tegenwoordig zijn geld mee door de opkomst van E-gaming/sports. Met Axie Infinity kun je gamen en je in-game items verkopen voor Axie Infinity tokens. Er is een eigen marktplaats opgericht voor het handelen in Axies. Met de verdiensten die je hiermee doet kun je nog betere Axies kopen en nog meer winst maken. Je kunt de Axie Infinity (AXS) token verkrijgen door het spel te spelen, via proof-of-stake en je kunt deze kopen op exchanges zoals Binance.

Website Axie Infinity: https://axieinfinity.com/

Twitter Axie Infinity: https://twitter.com/axieinfinity