Week 22 2021 Polygon Matic is de nieuwe coin van de week. Deze altcoin die vandaag de 14e plek veroverde op de coinmarketcap ten koste van Litecoin heeft een geweldige week achter de rug. De koers maakte de afgelopen week een explosieve stijging door. De koers van Polygon Matic staat momenteel op $1.90 wat een plus is van 114 procent tov een week eerder. Na de Bitcoin crash van vorige week zondag herstelde Polygon ijzersterk en wist het zelfs in 1 dag meer dan 100 procent te stijgen. De koers steeg binnen 3 dagen zelfs ruim 150 procent met een koers van $2,40 maar moest daarna iets van zijn stijging inleveren in de daaropvolgende dagen. Vandaag laat de koers zich echter weer van zijn goede kant zien met een plus van ruim 22 procent.

Polygon Matic, voorheen bekend als het Matic netwerk is een framework voor het creëren van onderlinge verbindingen tussen blockchain-netwerken. De coin speelt in op de enkele beperkingen die Ethereum rijk is namelijk de verwerkingscapaciteit. De transacties van Ethereum verlopen traag en door middel van een sidechain oplossing lost Polygon Matic dit probleem op.

Mark Cuban, een Amerikaanse vermogende media-man en eigenaar van een NBA team is vol lof over dit project en heeft een investering gedaan in deze crypto munt. Hoe de toekomst van Polygon Matic eruit gaat zien is natuurlijk altijd gissen, zeker wanneer Ethereum 2.0 volledig is uitgerold en de problemen waar Polygon op inspeelt nagenoeg opgelost zullen zijn. Nu is de coin in elk geval hot en het zou de komende maanden zomaar opnieuw een boost naar boven kunnen krijgen.

Website Polygon Matic: https://matic.network/

Twitter Polygon Matic: https://twitter.com/0xpolygon