The ₿ Word met Elon Musk, waarom woensdag 21 juli een belangrijke dag wordt voor Bitcoin

Morgen om 18:00 is het online-evenement The ₿ Word. Het waarschijnlijke hoogtepunt van de conferentie wordt een live discussie over bitcoin tussen Elon Musk van SpaceX en Tesla, Jack Dorsey van Square en Twitter, en Cathie Wood van ARK Invest.

Aftellen met Elon Musk

En mocht je twijfelen of Elon Musk wel echt op komt dagen, hij tweette de klassieker The Final Countdown in reactie op  Bitcoin Magazine.

During this talk, we will sing a cover of The Final Countdown by Europe https://t.co/7YUXiW8dhd

— Elon Musk (@elonmusk) July 19, 2021

Op de website van het evenement staat dat de begintijd 9AM PDT is, en Bitcoin Magazine spreekt van 12:00 p.m. ET. Beiden komen neer op 18:00 morgen.

Georganiseerd door Dorsey en Wood

Twitter-CEO Jack Dorsey, die het evenement samen met Cathie Wood van ARK Invest organiseert, vroeg Musk gekscherend om een pruik. Musk antwoordde dat hij er ‘een ton’ van had. Hiermee wordt verwezen naar de sketches van Musk bij de Amerikaanse comedyshow SNL.

Gisteren werd de aanwezigheid van Musk bevestigd en dit wordt de eerste keer dat miljardairs Dorsey en Musk publiekelijk in discussie gaan. Als je Twitter niet meetelt dan.

Waarom gesprek aangaan?

Dorsey veranderde in januari zijn Twitter-bio in “#Bitcoin”, Tesla investeerde in februari 1,5 miljard dollar in bitcoin. Normaal is dit al genoeg om een uur te vullen. Maar er is uiteraard meer, Tesla accepteerde bitcoin voor zijn auto’s, maar kwam hier later op terug. Elon Musk en Tesla besloten om bitcoin betalingen op te schorten vanwege het vermeende energieverbruik van bitcoin.

Dit is een mooie kans voor Dorsey, een uitgesproken supporter voor bitcoin, om Musk te vertellen over enkele nuances van bitcoin. Hopelijk kan hij Musk overtuigen om positiever over bitcoin te denken. Dorsey heeft veel kennis van Bitcoin, zijn bedrijven zijn bitcoinminded en hijzelf heeft maandenlang door Afrika gereisd om use cases voor bitcoin te onderzoeken.

Druk evenement

Andere sprekers op The ₿ Word zijn onder andere:

Adam Jonas van Chaincode Labs
Steve Lee van Square Crypto
Hester Peirce van de US Securities and Exchange Commission
Hong Fang van OKCoin
John Pfeffer van Pfeffer Capital
Lyn Alden van Lyn Alden Investment Strategy
Nic Carter van Castle Island Ventures
Neha Narula van het MIT Digital Currency Initiative
Peter McCormack van de podcast “What Bitcoin Did”

Registeren voor het evenement is gratis.

The post The ₿ Word met Elon Musk, waarom woensdag 21 juli een belangrijke dag wordt voor Bitcoin appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Texas is home to nearly 30% of all Bitcoin hash rate — Foundry

The U.S. state of Texas accounts for over 28% of all Bitcoin (BTC) hashing power in the United States, according to the latest Hashrate Map...

Price analysis 9/27: BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, DOGE, SOL, TON, DOT, MATIC

Bitcoin (BTC) managed to stay above the $26,000 level even as the S&P 500 tumbled to a three-month low and the US dollar index (DXY)...

Xsolla Announces Acquisition of AcceleratXR, A Multi-Player Platform For Games

Sherman Oaks, United States, September 27th, 2023, Chainwire Xsolla, a global video game commerce company, announces its strategic acquisition of AcceleratXR, a provider of in-game server...

Crypto recap 27 september: ETF-aanvragen opnieuw uitgesteld en groot Bitcoin-nieuws uit China.

Iedere dag bespreekt Axel in zijn video de laatste ontwikkelingen in de crypto markt. Dit doet hij met de onderbouwing van nieuwsberichten en technische analyses....

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo