Tezos, Stellar en Tron prijsanalyse: Bearishe trend in bullishe week

Tezos, Stellar Lumens en Tron stonden allemaal in de plus deze week, maar dreigen in een bearishe trend af te glijden na recente prestaties.

Deze week was een positieve week voor de algehele cryptomarkt. Bitcoin bereikte eindelijk weer de 40.000 dollar grens en Ether ging door het weerstandspunt van 2.000 dollar heen. De prestaties zijn echter verminderd en Bitcoin handelt nu weer onder de 39.000 dollar.

Tron, Tezos en Stellar hadden allemaal een positieve week, maar de recente prestaties zouden ze dit weekend weer naar bearish gebied kunnen zien afglijden.

XLM Prijsvooruitzicht

Stellar Lumens had de minst indrukwekkende week van de drie cryptovaluta’s. De prijs van XLM was de afgelopen zeven dagen met minder dan 1% gestegen, en nu staat hij weer in de rode zone. De XLM/USD 4-uurs grafiek laat zien dat de cryptovaluta in een dalende trend zit.

XLM/USD 4-uurs grafiek. Bron: Coinalyze

Het aanhouden van de negatieve prestaties zou XLM onder het 4-uurs 100 SMA (simple moving average) op 0,25 dollar kunnen zien zakken. XLM heeft de afgelopen weken het 0,20 dollar steunniveau verdedigd, en zal dat nu misschien weer moeten doen.

Als de markt omdraait en XLM toch weer opveert, zou het het 7-daagse hoogtepunt van 0,28 dollar kunnen proberen te overtreffen en zelfs tot boven de 0,30 dollar kunnen stijgen. Tenzij er een uitgebreide marktrally komt, krijgt het XLM/USD handelspaar het moeilijk om het weerstandspunt van 0,35 dollar te overtreffen.

XTZ prijsvooruitzicht

Tezos was deze week de grote winnaar met een stijging van meer dan 12%. XTZ staat nu echter ook in de rode zone en is in de afgelopen 24 uur met 1,1% gedaald. Tenzij de stijgende lijn weer opgepakt wordt, zou de bearishe trend zich kunnen voortzetten en dan kan XTZ weer onder het kritieke steunniveau van 2,70 dollar zakken. XTZ zou zijn belangrijkste steun op 2,60 dollar, dat zijn 100-4-uurs SMA was, comfortabel moeten behouden.

XTZ/USD 4-uurs grafiek. Bron: Coinalyze

Als de bullish trend het weer overneemt, zou het XTZ/USD handelspaar de grens van 3 dollar kunnen doorbreken en het 30-daagse hoogtepunt van 3,11 dollar kunnen overtreffen. Bij een langere rally zou XTZ in de komende dagen de regio van 3,50 dollar kunnen bereiken.

TRX prijsvooruitzicht

TRX is een andere cryptovaluta die deze week al behoorlijke winsten noteerde met een stijging van 9% over de afgelopen zeven dagen. Net als de anderen is Tron de afgelopen 24 uur met meer dan 1% gedaald, en deze dalende lijn zou tot ver in het weekend kunnen doorlopen. Als dat gebeurt, zou TRX onder de 0,060 dollar kunnen zakken, waardoor het kritieke steunniveau van 0,057 dollar in de buurt komt. Het belangrijke steunpunt op 0,049 dollar zou elke neerwaartse beweging moeten beperken, tenzij er een langdurige bearish beweging uit de bredere cryptomarkt komt.

TRX/USD 4-hour chart. Source: Coinalyze

TRX kan de trend nog steeds omdraaien en in het weekend de stijgende lijn weer inzetten. Het TRX/USD handelspaar probeert dan het weerstandsniveau van 0,063 te doorbreken en het 30-daagse hoogtepunt van 0,068 te verbeteren.

The post Tezos, Stellar en Tron prijsanalyse: Bearishe trend in bullishe week appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

ApeCoin Soars 16%, Dogecoin Taps 3-Week High (Weekend Watch)

Bitcoin keeps trading without any substantial movements, similar to the previous weekend, and seems stuck around $16,500. Its dominance has taken another minor hit as some...

Pas op voor deze crypto scams tijdens het WK voetbal

Het wereldkampioenschap voetbal is weer volop aan de gang. Miljoenen, al dan niet miljarden mensen volgen het kampioenschap op de voet. Zo veel geld als...

PlayToEarn Blockchain Game Awards 2022 Announced With $10K in Prizes

Singapore, Singapore, 27th November, 2022, Chainwire PlayToEarn.net has announced the Blockchain Game Awards 2022 with $10,000 in prizes for content creators. The public is invited to...

Positive Signs Flash for Bitcoin But This Level is a Major Obstacle (BTC Price Analysis)

Bitcoin's price action has rebounded significantly while testing key support levels. The next few days could determine whether the market would start a mid-term recovery...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo