Tezos, Stellar en Tron prijsanalyse: Bearishe trend in bullishe week

Tezos, Stellar Lumens en Tron stonden allemaal in de plus deze week, maar dreigen in een bearishe trend af te glijden na recente prestaties.

Deze week was een positieve week voor de algehele cryptomarkt. Bitcoin bereikte eindelijk weer de 40.000 dollar grens en Ether ging door het weerstandspunt van 2.000 dollar heen. De prestaties zijn echter verminderd en Bitcoin handelt nu weer onder de 39.000 dollar.

Tron, Tezos en Stellar hadden allemaal een positieve week, maar de recente prestaties zouden ze dit weekend weer naar bearish gebied kunnen zien afglijden.

XLM Prijsvooruitzicht

Stellar Lumens had de minst indrukwekkende week van de drie cryptovaluta’s. De prijs van XLM was de afgelopen zeven dagen met minder dan 1% gestegen, en nu staat hij weer in de rode zone. De XLM/USD 4-uurs grafiek laat zien dat de cryptovaluta in een dalende trend zit.

XLM/USD 4-uurs grafiek. Bron: Coinalyze

Het aanhouden van de negatieve prestaties zou XLM onder het 4-uurs 100 SMA (simple moving average) op 0,25 dollar kunnen zien zakken. XLM heeft de afgelopen weken het 0,20 dollar steunniveau verdedigd, en zal dat nu misschien weer moeten doen.

Als de markt omdraait en XLM toch weer opveert, zou het het 7-daagse hoogtepunt van 0,28 dollar kunnen proberen te overtreffen en zelfs tot boven de 0,30 dollar kunnen stijgen. Tenzij er een uitgebreide marktrally komt, krijgt het XLM/USD handelspaar het moeilijk om het weerstandspunt van 0,35 dollar te overtreffen.

XTZ prijsvooruitzicht

Tezos was deze week de grote winnaar met een stijging van meer dan 12%. XTZ staat nu echter ook in de rode zone en is in de afgelopen 24 uur met 1,1% gedaald. Tenzij de stijgende lijn weer opgepakt wordt, zou de bearishe trend zich kunnen voortzetten en dan kan XTZ weer onder het kritieke steunniveau van 2,70 dollar zakken. XTZ zou zijn belangrijkste steun op 2,60 dollar, dat zijn 100-4-uurs SMA was, comfortabel moeten behouden.

XTZ/USD 4-uurs grafiek. Bron: Coinalyze

Als de bullish trend het weer overneemt, zou het XTZ/USD handelspaar de grens van 3 dollar kunnen doorbreken en het 30-daagse hoogtepunt van 3,11 dollar kunnen overtreffen. Bij een langere rally zou XTZ in de komende dagen de regio van 3,50 dollar kunnen bereiken.

TRX prijsvooruitzicht

TRX is een andere cryptovaluta die deze week al behoorlijke winsten noteerde met een stijging van 9% over de afgelopen zeven dagen. Net als de anderen is Tron de afgelopen 24 uur met meer dan 1% gedaald, en deze dalende lijn zou tot ver in het weekend kunnen doorlopen. Als dat gebeurt, zou TRX onder de 0,060 dollar kunnen zakken, waardoor het kritieke steunniveau van 0,057 dollar in de buurt komt. Het belangrijke steunpunt op 0,049 dollar zou elke neerwaartse beweging moeten beperken, tenzij er een langdurige bearish beweging uit de bredere cryptomarkt komt.

TRX/USD 4-hour chart. Source: Coinalyze

TRX kan de trend nog steeds omdraaien en in het weekend de stijgende lijn weer inzetten. Het TRX/USD handelspaar probeert dan het weerstandsniveau van 0,063 te doorbreken en het 30-daagse hoogtepunt van 0,068 te verbeteren.

The post Tezos, Stellar en Tron prijsanalyse: Bearishe trend in bullishe week appeared first on Cryptostart.

All Dutch and English crypto news!

Lifinity USDC pool drained by arbitrage bot

A bug on an Immediate-or-Cancel order led to the drainage of nearly $700,000 from Lifnity's LFNTY-USDC pool. News Join us on social networks Decentralized exchange (DEX) Lifinity had...

Crypto analyse: Bitcoin bijna aangekomen bij weerstand, gaat de koers hier ook doorheen?

Bitcoin gaat deze week zeer waarschijnlijk groen afsluiten. De munt staat al 10% hoger dan de koers van maandag, en er is nog maar één...

Solana (SOL) holds firm as a new cryptocurrency is emerging as an analysts’ darling

Solana (SOL) registered impressive growth in the decentralized finance ecosystem, marked by increased total value locked and price. Despite this positive outlook, investors are attracted...

Bitcoin dominance threatens ‘likely top’ despite BTC price eyeing $45K

Bitcoin analysis suggests that all may not be well for BTC price strength as altcoins make their move. Markets News Join us on social networks Bitcoin (BTC) risks...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo