Terwijl handelaar een uitbraak voorspelt van $ 45K binnen enkele weken, richt Bitcoin-prijs zich op een hogere ondergrens

Nadat een stijging van meer dan $ 40.000 leidde tot hogere niveaus in het algemeen, handelde Bitcoin (BTC) dinsdag gestaag.

Bitcoin hogere dieptepunten is waar eenieder naar kijkt

BTC/USD zweefde in de buurt van $ 37.000, ongeveer 8,8% onder de piek van de winst van maandag, toonden gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView aan. Michaël van de Poppe, Cointelegraph-bijdrager, gaf aan dat het de eerste trip boven $ 40.000 is in zes weken. Van de Poppe zei verder dat de Bitcoin-prijsactie nu probeert te consolideren en ondersteuning te vormen op een hoger dieptepunt.

Dinsdag legde hij uit in een Twitter-update dat Bitcoin op het hoogste bereik weigert, wat niet vreemd is. Een nieuwe high is gemaakt door de markt en het is op zoek naar een hogere low. Hij legde ook uit de niveaus $ 34.500-35.800 te bekijken en het gebied rond $ 32.500. Het belang van deze prijspunten wordt bevestigd met een blik op de koop- en verkoopniveaus op de grote beurs Binance.

De steun van de koper bleek hierbij aanzienlijk alleen onder de $ 36.000 te zijn. In tegenstelling tot kopers bleven verkopers gegroepeerd op $ 40.000 en hoger. Voor Bitcoin-stieren blijft het gebied onmiddellijk na $ 40.000 een beslissende hindernis om te overwinnen. Analisten beweren hierbij dat dit de voortzetting van de bullmarkt zou ontketenen waar zovelen op blijven wachten.

Pentoshi, de populaire handelaar, redeneerde vragend als mensen echt 45-48k op één dag hadden verwacht. Hij legde uit dat de neerwaartse trend op hoog volume gebroken werd, terug gebroken werd in het bereik en een HH op de daily werd gemaakt. Daarna vond er beweging plaats naar de weerstand. Het kan 2X of 3X kosten om het te doorbreken, maar dat komt de komende weken, is de mening van Pentoshi.

Hij gaf nog aan dat dips zijn om te kopen. Volgens het minimum maandelijks slot voorspeld door de maker van stock-to-flow-model, PlanB, zou dit scenario BTC/USD op schema brengen om in augustus $ 47.000 te bereiken.

De meeste altcoins hebben een dieptepunt bereikt volgens handelaar

Ondertussen betekende de daling van Bitcoin vanuit lokale hoogtepunten problemen voor altcoins. Na een copycat-beweging naar zijn eigen hoogtepunten van $ 2.432 op Bitstamp, daalde Ether (ETH), de grootste altcoin qua marktkapitalisatie, met 11%. Met 24-uursverliezen van 10% of meer, deden veel grote altcoins het ook, niet ongebruikelijk op het moment van schrijven.

Van de Poppe maakte toch een hoopvolle voorspelling, waarbij hij eerdere overtuiging over de altcoin-markt herhaalde. Hij legde uit dat het grote voordeel is dat altcoins het voorbeeld volgen van Bitcoin. En dat altcoins hoogstwaarschijnlijk ook naar de andere kant van hun bereik zullen stijgen. Volgens Van de Poppe betekent het dat 80-150% wegloopt van de dieptepunten en hij vindt dat de meesten van hen de bodem hebben bereikt.

Het bericht Terwijl handelaar een uitbraak voorspelt van $ 45K binnen enkele weken, richt Bitcoin-prijs zich op een hogere ondergrens verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

Coinbase narrows subpoena, wants Gensler’s emails during time as SEC Chair

Coinbase initially demanded a subpoena into Gary Gensler’s private communications before his time as SEC Chair but has changed tactics in its latest letter to...

Plaintiffs amend complaint in Tether lawsuit for alleged USDT scheme

The class-action lawsuit alleges Tether and Bitfinix conspired to manipulate crypto market prices.

Bitcoin’s top 100 ‘dustiest’ wallets contain over $88M in BTC

More than $88 million is held in the top 100 Bitcoin wallets, which are classified as containing a “minuscule amount” of BTC.

SEC directs final S-1 submissions for Ether ETFs with target launch on July 23

SEC mandates final S-1 filings for Ether ETFs by July 16, launch set for July 23. Invesco, Galaxy set fees at 0.25%; VanEck, Franklin Templeton at...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo