Terwijl Bitcoin $ 64K herovert, bereikt de prijs van Ethereum een nieuw hoogtepunt van ruim $ 4500

Meerdere tokens braken uit naar nieuwe all-time highs want de bullish volatiliteit neemt toe en dit hernieuwde bullish momentum zorgde voor de stijging. Tegelijkertijd haasten traders zich om te identificeren welke coin de volgende zou kunnen zijn om te beginnen aan een grote stijging. Ether (ETH) bereikte een nieuw record op $ 4.523, terwijl de Bitcoin-prijs (BTC) naar $ 64.000 steeg.

Slechts enkele dagen na de succesvolle Altair-upgrade naar het Ethereum-netwerk heeft ETH de nieuwe ATH bereikt. De Altair-upgrade is de eerste update van de Beacon-keten, waardoor het netwerk dichter bij de volledige uitrol van Eth2 komt. Bulls namen de prijsactie over en tilden de prijs van Ether naar een nieuw record op $ 4523, laten gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView zien.

Deze actie van de bulls kwam na een dieptepunt van $ 4283 in de vroege ochtenduren op 2 november. Volgens een tweet van Coinbase International ligt Ether op koers om zijn achtste opeenvolgende positieve kwartaal van positieve winsten te zien, als het zijn huidig traject kan handhaven.

De geschiedenis rijmt eerder dan dat het zich herhaalt

De pseudonieme Twitter-gebruiker ‘itwasntme’, merkte een interessante vergelijking op tussen de prijsactie voor Ether in 2017 en de huidige prijsactie. Vanaf de bullmarkt van 2017 is er namelijk veel veranderd aan het landschap van het cryptocurrency-ecosysteem. Voor een deel door de komst van een grotere groep van institutionele beleggers met veel meer liquide middelen om uit te geven.

Echter, dit is een ontwikkeling om in de gaten te houden want het lijkt erop alsof de markt 2021 sterk zal afsluiten. Het aantal tokens dat vergrendeld is in het Eth2-stakingscontract heeft voor het eerst 8 miljoen overschreden, wat ook gezorgd heeft voor het opwaartse traject van Ether. Het is een proces dat het beschikbare circulerende aanbod blijft afvoeren en een positieve druk op de prijs legt.

Met vele analisten die roepen om een prijs van $ 10.000 per token tegen eind 2021, zijn de consensusvooruitzichten voor Ether over het algemeen bullish.

Boven $ 64.000 voor Bitcoin

Het is duidelijk dat bulls de vorige all-time high van BTC op $ 67.000 willen heroveren, nu de BTC-prijs zijn weeklange neerwaartse trend heeft doorbroken. Het vertrouwen van de traders in de versterking van de markt leidt meestal tot de bullish beweging in BTC. Dit omdat de maanden november en december goed presterende perioden zijn voor de Bitcoin-prijs, tonen historische gegevens aan.

Nu staat de totale marktkapitalisatie van cryptocurrency op $ 2,736 biljoen terwijl Bitcoin een dominantie heeft van 44,1%.

Het bericht Terwijl Bitcoin $ 64K herovert, bereikt de prijs van Ethereum een nieuw hoogtepunt van ruim $ 4500 verscheen eerst op CryptoClan.

All Dutch and English crypto news!

Celsius creditors vote in favor of reorganization plan

The creditors involved in the Celsius bankruptcy case have voted in favor of a plan that will see funds returned to them as well as...

Crypto exchange Binance reopens exchange services in Belgium

Crypto exchange Binance has reopened registrations and access to its products and services for its Belgian crypto users again -  three months after the exchange...

Vitalik Buterin’s Privacy Pool idea is interesting, but it’s just the start

By now, most of the cryptosphere has heard of Privacy Pools - a project launched this year by Ameen Soleimani, a well-known developer and founder....

Crypto bills could be delayed as many prepare for US gov’t shutdown

The United States government could be shut down in the next 7 days with House Speaker Kevin McCarthy facing political pressure from members of his...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo