Solana all time high, breekt door 200 dollar en haalt XRP in

Solana is de best presterende munt van 2021, en is sinds het begin van het jaar met 13.750% gestegen. Op 1 januari werd de munt verhandeld voor 1,44 euro, SOL is op het moment van schrijven 176,52 euro waard. Dat betekent dat SOL weer een nieuwe all time high heeft gehaald en in de psychologische grens van 200 dollar door is.

Solana bijna parabolisch

Bron: Coincodex

 

Nu het weekend nadert, hopen traders dat de bearish periode van de afgelopen dagen snel achter ons gelaten kan worden. In slechts één dag verloor de hele cryptocurrency-markt meer dan 11% van zijn totale waarde, en de belangrijkste munten in het ecosysteem hebben flink moeten bloeden.

Als we naar de grafiek hierboven kijken, overtreft de prijs van Solana alle verwachtingen. De stijging is bijna parabolisch en met steeds grotere wekelijkse candles sinds begin augustus.

Solana haalt XRP en Doge in

Solana blijft de aandacht en portemonnee van investeerders trekken. Dat bleek genoeg te zijn voor SOL, het token van Solana, om XRP in te halen in de cryptocurrency-ranglijst en voor de eerste keer de #6-plek op de lijst te claimen.

Bron: Coingecko

 

Vorige week kon Solana Dogecoin inhalen in de top 10, wat natuurlijk een grote mijlpaal is voor zo’n jong project. XRP stond lange tijd in de top 3, maar is tijdens de bullrun van dit jaar ingehaald door verschillende coins. Dat Solana zo’n populaire munt als XRP weet in te halen, weerspiegelt het optimisme van speculanten en investeerders die vertrouwen hebben in een aanhoudende waardering van de token.

NFT’s helpen Solana

Maar de stijging toont ook de uitstekende fundamenten van de blockchain. Het wint momenteel aan populariteit onder veel dApp-ontwikkelaars vanwege de hoge efficiëntie en schaalbaarheid. NFT-collecties zoals Degenerate Ape Academy kozen de blockchain boven grote concurrenten zoals Ethereum.

En vanwege zijn hoge verwerkingskracht en minimale kosten in vergelijking met de concurrentie, kan Solana zomaar eens een gooi doen naar de titel van Ethereum Killer.

The post Solana all time high, breekt door 200 dollar en haalt XRP in appeared first on BTC Direct | Nieuws.

All Dutch and English crypto news!

Circle weighs in on SEC vs. Binance case, argues stablecoins are not securities

In a court filing, Circle argued that assets that are pegged to the U.S. dollar, like the Binance USD (BUSD) or its own stablecoin USDC,...

Gemini to halt operations in the Netherlands by mid-November

New York-headquartered crypto exchange Gemini has decided to quit the Netherlands, following in the footsteps of crypto giant Binance. The company cites its inability to...

New US bill to require firms to report off-chain transactions to CFTC

A new bill in the United States aims to require cryptocurrency service providers to report all blockchain transactions to a government repository. On Sept. 28, U.S....

NFT artist raises $140K for cancer support charity

A nonfungible token (NFT) artist raised nearly $140,000 (114,000 British pounds) from an art event in Edinburgh, Scotland to support cancer treatment. Maggie's Edinburgh - an...

Beste exchanges

Koop je crypto bij Bitvavo